doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

OnlyFans-docu vanaf déze datum te zien op Videoland en dit zijn de eerste beelden

Ka-ching! Dit verdienen Rosanna en Niels maandelijks aan OnlyFans

Say what?!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Rosanna Niels

Vandaag ging dan eindelijk de Videoland-documentaire OnlyFans Uncovered in première. In deze docu-serie volgen we een stel OnlyFans-creators om een kijkje te nemen in deze spannende wereld. Zo ook Rosanna en Niels, die dankzij hun steamy content op het platform flink wat geld verdienen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Maandelijks bedrag

De hoeveelheid moneys die je aan OnlyFans verdient, hangt volledig af van het aantal abonnees. Voor een bepaald bedrag kunnen fans zich abonneren – en dit levert een flink zakcentje op voor de creators. In de docu-serie onthullen Rosanna en Niels dat zij maandelijks zo'n 30.000 euro verdienen. En dat terwijl ze pas vijf maanden actief zijn op het platform.

De content die Rosanna en Niels delen bestaat uit veel naakte en vooral steamy foto's en video's. "Het gaat allemaal net iets verder dan Instagram", weet Niels te vertellen.

Veel volgers

Dat de twee flink wat geld verdienen aan het platform komt echter niet volledig door de content die zij delen. Het tweetal vertelt dat ze dankzij hun deelname aan Temptation Island al een groot aantal volgers op Instagram kregen. Hierdoor was de stap naar OnlyFans makkelijk gemaakt.

"Als we niet al zoveel volgers hadden gehad, dan waren we er nooit aan begonnen", weet Niels te vertellen. Naar eigen zeggen zou hij voor een klein bedrag per maand niet uit de kleren gaan op het platform.

OnlyFans Uncovered

Niet alleen Rosanna en Niels delen in deze docu-serie alle ins and outs over het platform, ook Temptation Island-single Dennis, influencer Levy en nog een aantal andere creators doen een boekje open over de spannende wereld van OnlyFans.

In de docu-serie komen we erachter wie deze creators precies zijn, wat hun drijft, hoe zij te werk gaan en waarom ze zichzelf blootgeven voor geld. Ook niet onbelangrijk: wat schuift het precies? En is het geld het ook waard? En wie zijn eigenlijk de 'fans' die betalen voor deze blote beelden?

De driedelige docuserie OnlyFans Uncovered is vanaf vrijdag 9 april in één keer bij Videoland te zien.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');