Dít kunnen we verwachten van het gloednieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch

'Heftig, drama en veel tranen.'

Lees ook

Het gloednieuwe – en inmiddels al zevende (!) – seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch gaat vanavond dan eindelijk van start. Maar wat kunnen we eigenlijk verwachten van dit nieuwe seizoen? Original Gloria onthult alvast een tipje van de sluier.

Enorm veel drama

Nog voor het nieuwe seizoen van start gaat, spraken we al met één van de deelnemers. De Vlaamse Gloria deed aan Grazia uit de doeken dat het seizoen gemakkelijk in drie woorden te beschrijven is: “Heftig, drama en tranen”. Allesbehalve romantisch, dus.

Gloria, die zichzelf ook wel omschrijft als The Crazy Bitch, is dol op een goede portie drama. Haar heftige bijnaam dankt ze echter niet aan de hoeveelheid bitch fights waarin ze regelmatig vermengt raakt. “Het feit dat ik meedoe met EOTBDD maakt me al een beetje crazy. Wanneer ik met mijn vrienden ben, dan ben ik vaak heel luidruchtig en druk. Daarom noemen ze me graag crazy.

Chill vibes

Het craziest bitch-moment uit het leven van Gloria was echter niet tijdens haar deelname aan het programma. Dit moment gebeurde – ja, echt – gewoon in het klaslokaal. “Dit was toen ik met een stoel gooide in de klas. Die was stiekem gericht naar de leerkracht, maar heeft hem niet geraakt.” Say what?! Laten we hopen dat de Vlaamse dit soort woedeaanvallen in de villa niet opnieuw beleeft.

Dit kan Gloria echter al gauw bevestigen. Volgens haar kunnen de kijkers van het programma “chill vibes” van haar verwachten. Wij zijn héél erg benieuwd.

EOTBDD is vanaf 11 april iedere zondagavond om 21.30 uur te zien is op MTV. Ben jij niet in de gelegenheid om de afleveringen op de zondagavond te kunnen zien? No worries. De afleveringen verschijnen namelijk ook op Videoland. Vanaf 13 april verschijnt hier wekelijks de nieuwste aflevering.

Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook