Travis Barker laat naam Kourtney Kardashian op borst tatoeëren

De drummer steekt zijn liefde voor Kourtney niet onder stoelen of banken.

Kourtney Kardashian is happily in love. De realityster is al een tijdje samen met Blink-182-drummer Travis Barker. En die liefde is wel heel erg official. Travis werd namelijk gespot met een tattoo van Kourtney haar naam op zijn borst.

Flinke tattoo

Dat Travis niet vies is van wat inkt op z'n lijf, dat is wel duidelijk. De drummer heeft ontelbaar veel tatoeages op zijn lichaam, maar wist toch een plekje te vinden voor Kourtney haar naam. Hij besloot de naam van de realityster net boven zijn tepel te zetten.

Weliswaar over een andere tattoo – en nee, geen naam van een andere ex – kwam in sierlijke letters de naam 'Kourtney' op zijn bovenlichaam. Als dat geen echte liefde is! Je bekijkt de tattoo *HIER*.

Instagram official

Afgelopen februari maakten Kourtney en Travis hun relatie Instagram official. De oudste Kardashian-zus deelde een foto waarop te zien is dat ze de hand van haar nieuwe lief stevig vasthoudt. Dankzij de tatoeages was er geen twijfel meer over mogelijk dat het om de drummer ging.

Travis en Kourtney zouden al langere tijd met elkaar bevriend zijn. Toch sloeg de vonk volgens de laatste rumors afgelopen jaar pas écht over. Kourtney heeft samen met ex Scott Disick drie kinderen: Mason (11), Penelope (8) en Reign (6). De realityster was negen jaar met haar ex samen. De twee besloten in 2015 om een punt achter hun relatie te zetten.

Travis kreeg met zijn ex-vrouw Shanna Moakler twee kinderen: Landon (17) en Alabama (15). Bovendien zou hij nog een goede band hebben met zijn voormalige stiefdochter Atiana (21). Het huwelijk van Travis duurde vier jaar. In 2008 scheidde hij van Shanna.

Bron: People | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws