doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Geraldine Kemper tot over haar oren verliefd: 'Hij maakt de lockdown leuk'

Geraline Kemper openhartig over kinderwens 

De presentatrice is momenteel tot over haar over haar oren verliefd op haar nieuwe liefde
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Geraldine Kemper

Geraldine Kemper is dolgelukkig in de liefde. Begin maart dit jaar werd in Rooijakkers over de vloer bekend dat de presentatrice een nieuwe relatie heeft. Tijd dus voor Robbert Rodenburg om met Geraldine in gesprek te gaan over onder andere de liefde in zijn YouTubeserie Open Kaart.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Bestaat een ware liefde?

Geraldine trapt de aflevering meteen af met een pittige vraag. “Geloof jij in ware liefde, en dat er voor iedereen iemand is?”, vraagt Robert. “Ik geloof niet in één ware liefde. Ik denk dat je meerdere liefdes kunt ontmoeten in het leven", antwoordt de presentatrice.

Momenteel is Geraldine dolverliefd op haar nieuwe partner. Toch zal ze niet zomaar zeggen dat ze nu met dé ware samen is. “Nee, ik zeg dat nooit. Ik vind dat heel lastig om te zeggen (…) Ik ben echt zo verliefd op hem, maar je weet niet wat er allemaal gaat gebeuren. Je verandert ook door het leven heen. Ik kan over tien jaar wel weer iemand anders zijn", legt Geraldine uit.

Kinderwens

Maar dat betekent heus niet dat Geraldine niet aan de toekomst denkt. Zo kaart Robbert aan dat de presentatrice in het verleden weleens aangaf over een gezinnetje te denken. “Dat is wel iets waar ik mee bezig kan zijn. Ik ben nu 31, ik wil misschien wel kinderen." Geraldine geeft vervolgens aan dat ze zich dan afvraagt wanneer ze een gezin zou willen stichten en of haar huidige partner de vader van haar kinderen kan zijn. "Hij zou – dat weet ik nu al – een lieve vader zijn. Dat zie ik ook als hij met kinderen van mijn vriendinnen is. Dan denk ik: je doet het heel goed."

"Maar dat vind ik nog zo ver weg. Ik ben nog maar zo kort met hem samen”, verklaart ze. De twee hebben dan ook nog niet echt gesprekken over hun eventuele kinderwens gehad. “Daar hebben we het nog niet echt over – dus dat gaat hij nu terugzien”, lacht Geraldine.

Bekijk hier de hele aflevering van Open Kaart terug.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');