Rosanna en Niels openhartig over leven na OnlyFans-carrière

Rosanna vreest dat een 'normale baan' er waarschijnlijk niet meer inzit.

Lees ook

Rosanna en Niels, bekend van Temptation Island, verdienen vandaag de dag hun brood met het delen van steamy content op OnlyFans. Of de twee ooit nog aan de bak kunnen na hun OnlyFans-carrière? Daar hebben de twee hun twijfels over.

Normale baan

In de gloednieuwe Videoland-documentaire OnlyFans Uncovered krijgen we een kijkje in het leven van verschillende OnlyFans-creators. Hoewel de documentaire pas morgen in première gaat, deelde RTL Nieuws alvast een kleine sneak peek van de eerste aflevering.

Hierin zien we Rosanna en Niels speculeren over hun toekomst. Want je brood verdienen met OnlyFans is op dit moment big business, maar hoe zit dat eigenlijk over een aantal jaar? “Je weet het niet”, begint Rosanna. “Stel dat ik ooit nog een normale baan wil gaan krijgen, dan zou dat misschien wel een probleem kunnen zijn. Maar, ja…” Waarop Niels lachend antwoordt: “Dat zie ik jou ook niet doen, zo'n normale baan.”

OnlyFans Uncovered

Dat we in OnlyFans Uncovered écht een kijkje achter de schermen krijgen, blijkt al wel uit deze korte video. Niet alleen Rosanna en Niels delen in deze docuserie alle ins and outs over het platform, ook Temptation Island-single Dennis, influencer Levy en nog een aantal andere creators doen een boekje open over de spannende wereld van OnlyFans.

In de docuserie komen we erachter wie deze creators precies zijn, wat hun drijft, hoe zij te werk gaan en waarom ze zichzelf blootgeven voor geld. Ook niet onbelangrijk: wat schuift het precies? En is het geld het ook waard? En wie zijn eigenlijk de 'fans' die betalen voor deze blote beelden?

De driedelige docuserie OnlyFans Uncovered is vanaf vrijdag 9 april in één keer bij Videoland te zien.

Bron: Videoland, RTL Nieuws | Beeld: RTL

Laatste nieuws

Zie ook