doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zien: zo zien de mean girls van 13 Going on 30 er nu uit

Feel old yet? De 13-jarige actrice uit 13 Going on 30 is zelf bijna 30 

Thirty and flirty and thriving.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
13 going on 30

De chick flick 13 Going on 30 hebben we inmiddels al tientallen keren bekeken, maar toch krijgen we geen genoeg van de klassieker. Het is inmiddels ruim zestien (!) jaar geleden dat de film uitkwam en dat betekent dat de dertienjarige actrice uit de film zelf écht bijna dertig is.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Bijna dertig

13 Going on 30 gaat over de dertienjarige Jenna Rink. De tiener is wat onzeker en kan niet wachten tot ze dertig is. Volgens Jenna ben je dan namelijk flirty and thriving. Haar droom komt uit en op een dag wordt de tiener wakker als dertiger. En een chick flick zou een chick flick niet zijn zonder liefdesverhaal. Oftewel: alle ingrediënten voor een goede romcom.

Hoewel we de film kunnen herinneren als de dag van gisteren is het inmiddels al jaren geleden dat de film uitkwam. Christa B. Allen nam de rol van de dertienjarige Jenna voor haar rekening. Enne, inmiddels is de actrice zelf bijna dertig, zo laat ze weten op TikTok.

“Mensen hebben zoiets van: ben je niet de dertienjarige uit 13 Going on 30?”, deelt Christa. “Yup! En ik ben nu bijna dertig. Voel je je al oud?”, grapt de actrice vervolgens.

@christaallen

♬ everyone using this sound - zup

Acteercarrière

Met haar rol als Jenna startte Christa haar carrière als actrice. Daarna had ze eerst nog een paar kleine rollen in tv-series en films. Zo was ze onder andere te zien in Grey’s Anatomy, CSI en Cold Case. In 2011 sleepte ze echter een grote rol in een serie in de wacht. Zo was ze zo’n vier jaar te zien als Charlotte Grayson in de hitserie Revenge.

Momenteel acteert Christa nog steeds en werkt ze aan twee verschillende projecten. Ook is ze actief op TikTok en heeft ze inmiddels meer dan 1,5 miljoen volgers. You go, Christa!

@christaallen

ehh I think someone’s been in quarantine too long lmao 🥵 obsessed with these knit tops by @stonelabel

♬ Do You? - Troyboi
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');