Eloise van Oranje reageert op ophef rondom niet naleven corona-maatregelen 

Zo zit het dus…

Lees ook

Sinds Eloise als heuse gravinfluencer door het leven gaat, ligt haar privéleven regelmatig onder een vergrootglas. Zo zette weekblad Privé de 18-jarige onlangs op de cover van hun tijdschrift, op die foto zou te zien zijn dat de gravin zich niet aan de corona-maatregelen hield. Eloise reageert nu op de commotie die is ontstaan.

Coronaregels

Even leek het erop dat Eloise de coronaregels aan haar laars lapte. Zo was op de cover van Privé te zien dat Eloise geen afstand hield toen ze met een groep mensen in een park in Amsterdam afgelopen week genoot van het lenteweer.

Inmiddels heeft de gravin via haar management in RTL Boulevard gereageerd op de commotie die ontstond. “De groep met wie ze op afstand staat, zijn haar huisgenoten.” Aha.

Sigaret

Het is niet de eerste keer dat Eloise op de cover van een weekblad staat. Zo werd ze door een fotograaf van Weekend op de kiek gezet terwijl ze een sigaret opstak. De foto werd vervolgens op de cover van het blad geplaatst. Iets wat ze niet bepaald kon waarderen.

In de serie Open Kaart van Robbert Rodenburg vertelde ze hier meer over. Zo deelde ze dat ze veel vaker wordt herkend sinds ze in Amsterdam woont voor haar studie. “Het is een grote stad en door wat er was gebeurd, lig ik nu in elke Albert Heijn.” Eloise geeft toe dat ze een stuk alerter is sinds de veelbesproken Weekend-cover.

Bron: LINDA, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook