doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Brow hack: zó stimuleer je je wenkbrauwgroei

Oh no: influencer deelt het bewijs dat botox ook enorm mis kan gaan

Aiii...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
influencer botox

Hoewel een cosmetische ingreep de laatste tijd steeds 'normaler' is geworden, is het belangrijk om te onthouden dat het af en toe ook mis kan gaan. Influencer Whitney Buha helpt ons hier even aan herinneren. Zij besloot haar wenkbrauwen te liften, maar eindigde met iets totaal anders.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Openhartig op Instagram

Een influencer die openhartig spreekt over zijn of haar cosmetische ingrepen: we like that. Al die perfecte gezichten op Instagram doen niet veel goeds voor ons zelfvertrouwen, dus een beetje honesty over de hoeveelheid fillers, botox of extreme filters is meer dan welkom.

Zo dacht influencer Whitney er ook over. In maart besloot de stunning blondine haar wenkbrauwen ietwat omhoog te liften. Dit resulteerde vervolgens in een ingezakt oog. "Dit is zo gênant en eigenlijk wil ik het niet laten zien, maar omdat veel mensen botox nemen en niet weten dat dit ook kan gebeuren, wil ik het delen", begint Whitney op Instagram.

Hangend oog

De influencer vertelt vervolgens dat de botoxinjectie op een verkeerde plek werd aangebracht. Ze bracht opnieuw een bezoekje aan de kliniek en kreeg daar vier nieuwe botoxinjecties om haar ogen 'gelijk te trekken'. Een goed idee, zou je denken, maar het verschil tussen haar twee ogen werd alleen maar groter. Horror story.

Het duurde vervolgens niet lang tot Whitney flink wat adviezen van haar volgers op Instagram ontving. Zo moest ze het behandelen met oogdruppels, speciale facial tools en accupunctuur. De influencer deelt sindsdien regelmatig een update van haar oog, en laat zien dat het langzamerhand iets beter wordt.

Behalve dat Whitney een levensles geleerd heeft, is ze ook flink wat volgers rijker. "Het was een wilde rit, maar het heeft me wel verbonden met honderden mensen", zegt ze dan ook op Instagram. Tja, elk nadeel heeft z'n voordeel, toch?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');