Zien: Maan deelt foto met haar dubbelganger 

'Twee voor de prijs van één.'

Lees ook

Met het nummer Blijven Slapen hebben Maan en Snelle een echte hit te pakken. Het lied staat al vijf weken op één in de top 40 en inmiddels kunnen we zowel de tekst als de videoclip van het nummer dromen. Of toch niet helemaal… Zo onthult Maan een grappig detail over de videoclip op Instagram.

Dubbelganger

Wie de videoclip voor Blijven Slapen heeft gezien, weet dat-ie begint met Maan die in de spiegel kijkt en haar haar doet. Maarre, Maan blijkt niet in de spiegel te kijken, maar naar haar dubbelganger, dit onthult de zangeres op Instagram.

“Twee voor de prijs van één”, begint ze haar bericht. “Hebben jullie Luna van Vleuten al gespot in de clip Blijven Slapen?” De zangeres deelt vervolgens een foto waarop te zien is dat zij en haar beste vriendin precies dezelfde outfit dragen. Op de foto die volgt zijn de twee te zien bij de opnames van de videoclip.

Hoe zit het?

Ondanks dat Maan de backstagefoto deelt van haarzelf met haar lookalike, heeft nog niet iedereen het ‘gezichtsbedrog’ helemaal door. Zo vertelt iemand dat ze de clip opnieuw heeft gekeken, maar het nog niet doorheeft. Gelukkig zijn er een paar oplettende fans die het uitleggen.

“Het is geen spiegel, de rug van Maan in het eerste shot is Maan niet zelf”, reageert iemand. “Ja, wauw. Ik snap nu pas dat het helemaal geen spiegel is.” Aha!

Beeld: BrunoPress, Instagram | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook