Maxime Meiland en Leroy Molkenboer delen eerste beelden van verhuizing

Wat éééénig.

Lees ook

Het is eindelijk zover: Maxime Meiland en Leroy Molkenboer gaan samenwonen! De twee kochten onlangs samen een prachtig huis in Noordwijk en konden deze week verhuizen naar dit nieuwe stekje. En dat wordt gevierd met een foto op Instagram – inclusief verhuisdozen én vader Martien Meiland.

Samenwonen

“Wij zijn verhuisd!”, deelt Leroy bij een paar vrolijke foto’s op Instagram. Nadat de familie Meiland problemen kreeg met de Achterhoekse gemeente Bronckhorst, kozen Maxime en Leroy ervoor om zelf een woning te zoeken. Het wordt de eerste keer dat het koppel gaat samenwonen.

De foto’s van Leroy krijgen binnen no time een stortvloed aan lieve comments. Zo zegt een volger: “Veel geluk met jullie gezinnetje.” Een andere volger is zeer te spreken over de foto’s, en zegt: “Wat een geweldige foto’s!!! Heel veel geluk.” Ook kan Leroy rekenen op wijs advies: “Yeah! Gefeliciteerd maak van jullie huis een thuis.”

In verwachting

In maart liet Maxime weten dat zij en Leroy samen een kindje verwachten. Het wordt het tweede kindje van Maxime, want uit een vorige relatie kreeg ze dochter Claire. Leroy kan ook goed overweg met dochter Claire, dit liet hij weten in een gesprek met oud-collega Frank Dane in de 538 Ochtendshow.

Leroy vertelde vol enthousiasme: “Je merkt ook wel dat Claire heel erg naar mij toe trekt. We zien elkaar zo veel en ze gaat me echt als een vaderfiguur zien. We doen leuke dingen samen en we zijn de hele dag aan het spelen als ik daar ben. Als ze dan ‘papa’ zegt, dan is dat toch geweldig om te horen.” Cute.

Bron: Tips en Weetjes, Libelle | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook