Kanye West krijgt eigen documentaireserie op Netflix

De serie zal gaan over het leven van de rapper.

Lees ook

In de seizoenen van Keeping up with the Kardashians kwam Kanye West zo nu en dan eens in beeld. De rapper speelde absoluut geen hoofdrol in de serie, maar heeft heus geen afkeer van televisie maken. Kanye heeft namelijk een overeenkomst met Netflix gesloten voor een eigen docu-serie.

Druk leven

Aangezien we het glamorous leven van de Kardashians maar al te graag volgen, lijkt het leven van Kanye ons ook mega interessant. In KUWTK vingen we zo nu en dan een glimp op van Kanye behind the scenes bij een shoot, of wanneer hij met Kim op een familieaangelegenheid aanwezig was. But that's it.

In de eigen documentaireserie van Kanye krijgen we een kijkje in het drukke leven van de rapper. In de serie wordt materiaal van de afgelopen twintig jaar uit het leven van Kanye vertoond.

Scheiding Kimye

Het duo Coodie en Chike is verantwoordelijk voor de regie. Zij maakten in het verleden twee videoclips voor de rapper, waarna ze vervolgens toestemming kregen om hem te filmen. Dit terwijl er nog geen volledig plan voor de docu-serie was.

Dat de rapper al een tijd door een cameraploeg gevolgd wordt, is dus een feit. Zo wordt de docu-serie gevuld met beelden over de succesvolle overstap van een carrière als rapper naar de modewereld en zien we hoe Kanye moest dealen met het overlijden van zijn moeder. Of er ook een deel van de docu-serie aan de scheiding met Kim Kardashian wordt besteed? Dat is vooralsnog niet duidelijk. Wij zijn benieuwd!

Bron: The Wrap | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook