Noooo: deze acht titels verdwijnen van Netflix

Netflix-avondje, anyone?

Lees ook

Je hoeft maar met je ogen te knipperen of Netflix heeft weer een gloednieuw aanbod aan heerlijke series voor je klaarstaan. Maar helaas verdwijnen er ook regelmatig titels. En daarom kun je nu maar beter heel gauw een Netflix-avondje in je agenda noteren.

Fifty Shades Darker

Slecht nieuws voor de liefhebbers van Fifty Shades Darker. Deze steamy film verdwijnt namelijk zeer binnenkort van de streamingdienst. Dus, wil je nog een keer genieten van de mysterieuze Christian Grey en de stunning Anastasia Steele? Dan moet je er snel bij zijn.

Helaas was Fifty Shades Darker de laatste film uit de Fifty Shades-reeks op Netflix. Gelukkig heeft de streamingdienst nog tig andere steamy films in z'n aanbod. Zo kun je bijvoorbeeld ook wegzwijmelen bij films als 365 Days, Newness of White Girl.

Andere titels

Helaas is Fifty Shades Darker niet de enige titel die van Netflix verdwijnt. Ook zeven andere titels verdwijnen van de streamingdienst. Zo moeten we afscheid nemen van The 4th Company, Roman J. Ireal (Esq.), Before I Wake, The Story of God with Morgan Freeman, The Originals, Kingdom en Wolf Blood. Jammer!

Bron: Nu.nl | Beeld: Netflix (Fifty Shades Darker)

Laatste nieuws

Zie ook