doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

De Bachelor Tony Junior hoopt dat zijn toekomstige vriendin aan déze eis kan voldoen

Zien: zo zag Tony Junior er met kort haar uit

Zo ziet de dj er heel anders uit.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Tony Junior

Tony Junior kennen we als dj én nu ook als de kersverse Bachelor. We houden zijn Instagramaccount dan ook nauwlettend in de gaten in de hoop dat de dj meer deelt over het programma. Toen we onlangs door zijn feed scrolden kwamen we een foto tegen van hoe Tony er vroeger uitzag, maar ook vonden we een foto van de dj met een korte coupe.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Hairdo

Momenteel gaat Tony met lange blonde haren door het leven, maar de dj heeft al behoorlijk wat kapsels gerockt. Zo ging hij een tijd geleden met nog langer haar door het leven, heeft hij het ook veel korter gehad en heeft hij ook een opscheertje gehad.

Enne, het lijkt erop dat Tony echt elk kapsel kan hebben. Want de uiteenlopende kapsels staan hem allemaal enorm goed!

De Bachelor

Onlangs werd dan officieel bekend gemaakt dat Tony de nieuwe Bachelor is. Door zijn werk als dj leidt hij een behoorlijk druk leven en hij zoekt dan ook een vrouw die hiermee om kan gaan.

"Ik ben heel vaak op reis, besteed veel tijd aan dingen als studiowerk, label- en managementmeetings en natuurlijk mijn socials. Het zou heerlijk zijn een partner te vinden die daarmee kan omgaan, zodat we elkaar kunnen steunen in alles wat we doen", wist Tony te vertellen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');