Yes! Er komt een tweede seizoen van Like Monica

We can't wait.

Na een succesvol seizoen van de Videoland-serie Like Monica bleef een tweede seizoen voor een lange tijd uit. Na lang twijfelen besloot Monica Geuze de knoop toch door te hakken en kondigt ze het goede nieuws aan: er komt een tweede seizoen van de serie!

Lang getwijfeld

“We zijn bezig met het draaien van het tweede seizoen van Like Monica”, begint Monica in haar nieuwste vlog. De YouTuber vertelt vervolgens dat ze lang getwijfeld heeft, aangezien ze het de vorige keer best lastig vond. Tijdens de opnames van het seizoen mocht ze namelijk maar weinig dingen vastleggen voor haar eigen vlogs, aangezien alle exciting gebeurtenissen in haar leven voor de serie bestemd waren.

“Die opnames waren precies in de periode waarin ik Robbert leerde kennen. Dus ik moest toen wachten om dat te delen in de vlog, aangezien het een verhaallijn was geworden in de serie”, legt Monica uit. “Nu hebben we afgesproken dat vloggen mijn main thing is, dus dat moet ik wel echt kunnen blijven doen.”

Videoland

Monica en haar grote liefde Robbert hebben onlangs samen een huis gekocht. Dit zal dan ook één van de verhaallijnen worden in de serie van Monica. “De cameraploeg is bijvoorbeeld al meegegaan naar de sleuteloverdracht. En ook komt er een nieuw seizoen van Temptation, dus de cameraploeg gaat ook mee naar deze opnames.”

Wanneer we het tweede seizoen precies kunnen verwachten, daar is Monica niet helemaal zeker over. “Volgens mij ergens in juni”, vermoedt ze. Nog even geduld hebben dus!

Beeld: BrunoPress | Video: YouTube (Monica Geuze)

Laatste nieuws