It’s official: André Hazes bevestigt relatie met Sarah van Soelen

'Ik ben gek op dat meisje', biecht de zanger op.

Lees ook

Hoewel wij het stiekem al aan zagen komen, werd het gisteren dan eindelijk officieel bevestigd. André Hazes klapte tijdens de uitzending van Beau uit de school over zijn liefde voor Sarah van Soelen.

Nieuwe schoonvader

Afgelopen weekend was André meer dan welkom bij de familie Van Soelen voor een heerlijke paasmaaltijd. Dat het er maar al te gezellig aan toe ging, blijkt wel uit de foto die André op Instagram plaatste. Te zien is hoe hij met Rudolf van Soelen, de vader van Sarah, aan een lekker glaasje wijn zat.

Toen host Beau van Erven Dorens André vroeg of dit nou een ‘heel goede vriend’ of zijn ‘schoonvader’ is, zei de zanger in eerste instantie dat het een heel goede vriend is. “En ik kan het ook heel goed met zijn dochter vinden, ja”, voegde hij daar snel aan toe.

Nieuwe liefde

Het lijkt er dus op dat het serieus is tussen André en Sarah, zo voelt ook Beau aan. “Dus dat is dan de nieuwe liefde?”, vraagt hij. “Ja… ja… nee, ja. Ik ben wel gek op dat meisje, ja”, geeft André vervolgens schoorvoetend toe. Al snel vond de zanger dat-ie te veel had gezegd. “Maar ik ben ook geen leugenaar.”

Nog geen maand na zijn relatiebreuk met Monique Westenberg heeft André dus opnieuw de liefde gevonden. Hoewel dit ongetwijfeld lastig is voor zijn ex-verloofde, verloopt het contact tussen de twee volgens de zanger ‘heel goed’. “De band die wij nu hebben, daar teken ik voor als ik dat zo mag houden”, laat André weten. Op tweede paasdag was de volkszanger nog welkom bij Monique thuis om eieren te schilderen met zoontje Dré.

Bron: RTL Boulevard, Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook