Zien we Harrie Snijders binnenkort terug in EOTBDD?

De geruchtenmolen draait overuren...

Lees ook

Het gloednieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch gaat aanstaande zondag 11 april van start. Met de acht deelnemers hebben we inmiddels kennis gemaakt. Welke exen hun intrede in de villa gaan maken? Dat is nog niet duidelijk. Al hebben we wel zo'n vermoeden…

Harrie Snijders

Harrie Snijders, aka 'Harrie de Dekhengst', zou volgens meerdere bronnen opnieuw zijn intrede maken in het tv-programma. De roddelsite Verraderlijk wist namelijk te achterhalen dat Harrie alle deelnemers van het aankomende seizoen op Instagram volgt. Andersom volgen ook alle deelnemers Harrie op Instagram.

Enne, de EOTBDD-ster is bovendien ook hartstikke vrijgezel. Een paar nachtelijke avontuurtjes in een zonovergoten villa zouden daarom best weleens mogelijk kunnen zijn.

Geen andere programma’s

Behalve de Instagram-volgers en de relatiestatus van Harrie, is er nog iets opvallends aan de hand. Onlangs vertelde Harrie namelijk in het tv-programma van Andy van der Meyde over zijn toekomstplannen. Hij zou naar eigen zeggen nooit meedoen aan Love Island of Temptation Island.

“Ik zou zelf nooit strijden om een meid, dus als verleider zou ik nooit meedoen. En ik denk dat ik, als ik in een relatie zit, die ook niet op het spel wil zetten. Dus ook als koppel niet”, vertelde Harrie. Een eventuele deelname aan EOTBDD kwam in dit gesprek echter niet aan bod. Wij zijn benieuwd…

Bron: Verraderlijk | Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook