André Hazes vierde Pasen met Sarah van Soelen en Monique Westenberg

De zanger heeft een bomvol paasweekend achter de rug.

Lees ook

Nadat André Hazes en Monique Westenberg besloten uit elkaar te gaan, deelde de zanger op Instagram dat hij veel tijd doorbrengt bij de familie van Sarah van Soelen. Tijdens de paasdagen combineerde André een bezoekje aan beide gezinnen.

Eerste paasdag met Sarah van Soelen

Het is geen geheim dat André en Sarah de laatste periode veel tijd samen doorbrengen. Onlangs schoof hij nog bij de familie van Soelen aan voor een goede stapel pannenkoeken, en ook tijdens de paasdagen is hij meer dan welkom in hun riante woning.

De zanger schoof bij de familie van Soelen aan om eerste paasdag te vieren. Dat dat er maar al te gezellig aan toe ging, blijkt wel uit de foto die André op Instagram plaatste. Te zien is hoe hij met Rudolf van Soelen, de vader van Sarah, aan een lekker glaasje wijn zit. Allebei de mannen zijn strak in pak. “Don’t worry, be hoppy“, schrijft André bij het kiekje, gevolgd door een konijn-emoji. “Toppertjes”, reageert Sarah.

Tweede paasdag bij Monique Westenberg

Van chique drankjes met zijn mogelijke schoonfamilie naar eieren schilderen met zijn zoontje: tweede paasdag vierde André lekker ‘thuis’ met kleine Dré. Hoewel Monique het na de breuk met André erg zwaar heeft, weerhoudt ze de zanger er overduidelijk niet van om zijn zoontje te zien.

André mocht dan ook gewoon aanschuiven in zijn oude huis voor een paasbrunch. En daarbij werd alles uit de kast gehaald. Verf, croissantjes, lekkere broodjes en een paar konijnenoren op Drés hoofd. André plaatste een foto van de feestelijke tweede paasdag op Instagram.

Bron: RTL Boulevard, Telegraaf, Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook