doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Love Islands Feline werd bedreigd door ex-vriend: 'Ik ben nog altijd bang'

Love Islands Feline reageert op dategeruchten met Lars Veldwijk

Is er iets gaande?
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Feline

Even leek het erop dat er iets gaande was tussen Love Islands Feline en Lars Veldwijk. De vlogger reageerde onlangs namelijk gevat op een Instagrampost van de voetballer en daardoor begon de geruchtenmolen al heel snel te draaien…

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

What's going on?

Lars plaatste dit weekend een prachtige foto op Instagram waarop te zien is dat hij een schattig hondje vasthoudt. “Ice”, schreef hij daarbij, hoogstwaarschijnlijk doelend op de naam van het beestje. “Ik wil credits voor deze naam meneer. Lief”, reageerde Feline vervolgens.

Na deze comment ontplofte de inbox van Feline, want veel van haar followers wilden weten of er iets gaande is tussen de twee.

Niks bijzonders

Ook roddelkoning Fawry Not Sawry ging, of course, verhaalhalen. “Haha, vriendin hou op met me”, reageerde Feline. “Ik ken Lars al jaren, niks bijzonders. We hadden het gewoon over hondjes, omdat ik er binnenkort eentje neem. En deze puppy is toch te lief? That’s it.

Feline deelde onlangs in haar vlog dat ze een heftige tijd achter de rug heeft. Zo vertelde ze onder andere dat ze door haar ex-vriend werd bedreigd. De voormalig Islander geeft dan ook aan dat ze voorlopig niet op zoek is naar een relatie. “Na al die ellende voor mij even geen man hoor! Eerst nog even revalideren van die ander.”

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');