Babynieuws! EOTBDD’s Sharon Ipema is in verwachting van een kindje

De twin deelt een foto van haar kleine baby bump op Instagram.

Lees ook

Sharon en Esmee Ipema kennen we als 'Terror Twins' van EOTBDD's. Hun deelname aan het programma is inmiddels al een tijdje geleden, en dat zal voor Sharon wel zo blijven. De brunette is namelijk in verwachting van een kindje!

Babynieuws

Via Instagram deelt Sharon een foto van zichzelf met een groeiende baby bump. In haar hand houdt de twin een foto van een echo vast.

God has blessed me with a beautiful baby on the way”, schrijft ze bij de foto. Wie de vader van het kindje is, dat is niet bekend. Op social media deelt Sharon hier verder niets over.

Tweelingzus

Via Instagram Stories deelde Sharon al een aantal video's van schattige babypakjes. De twin liet weten dat ze dit van haar zus had gekregen. En dit wijst er dan ook op dat het weer goed zit tussen het tweetal. Voor een lange tijd boterde het niet tussen Sharon en Esmee en dat werd op Instagram regelmatig duidelijk.

De twee gaven elkaar om de haverklap een steek onder water door berichten op Instagram Stories te delen. Zo maakte Esmee onlangs een OnlyFans-account aan, waar zus Sharon blijkbaar niet over te spreken was. “Ik wil graag even wat delen met jullie”, schrijft ze. “Wat Esmee doet moet zij zelf weten (…) Ik doe mijn best om het verleden achter me te laten en zelf respect te hebben voor mijn lichaam. Op deze manier zou ik nooit mijn geld willen verdienen. Ik vind het schandalig!”, liet Sharon destijds weten.

Gelukkig is alles weer koek en ei tussen de sisters. Benieuwd naar de foto waarop Sharon haar zwangerschap bekend maakt? Je bekijkt 'm *HIER*.

Bron: Love Reality | Beeld: MTV, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook