Hailey Bieber gaat viral met TikTok-challenge

En die heeft alles te maken met een nieuw nummer van Justin Bieber.

Lees ook

Fans luisteren sinds de release van Justin Biebers nieuwe album Justice nergens anders meer naar. Ook girlfriend Hailey Bieber lijkt onder de indruk van het nieuwe album van haar man, want ze heeft er een ware TikTok-challenge voor opgezet.

Peaches

Hailey heeft namelijk een heuse make-up look, geïnspireerd door het nummer Peaches, gecreëerd. En ja hoor, je raadt het al: de make-up look gaat compleet viral en er is zelfs een hashtag. Honderden mensen hebben de peachy make-up look onder de hashtag #PeachesMakeupChallenge, al geprobeerd.

Viral

Haar make-up artist heeft flink uitgepakt. “Mijn #Peaches geïnspireerde make-up vanavond door Adam Burrell… laat me de jouwe zien! #PeachesMakeupChallenge,” schrijft Hailey bij de post. De look bestaat uit warme pasteltinten voor de oogschaduw en blush, afgemaakt met een eyeliner, highlighter en lipgloss.

Ze plaatste de challenge zowel op TikTok als op Instagram en gaat op beide platformen compleet viral. Zo is de video maar liefst al 1.4 miljoen keer geliked op Insta! En mocht je die perfecte winged eyeliner nou niet voor elkaar krijgen, say no more, want make-up artist Mary Philips deelde onlangs dé perfecte truc.

Heb jij de challenge al geprobeerd?

Bron: Glamour | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook