Kim Feenstra over trouwplannen met Stanley Tailor: ‘Ik zou het zeker willen’ 

‘Hij is de man met wie ik oud wil worden.’

Lees ook

Kim Feenstra en Stanley Tailor zijn de trotse ouders van baby Brooklyn. De lovebirds zijn dolgelukkig met elkaar en Kim vertelt in de nieuwste Beau Monde dat Stanley haar levensmaatje is. Hebben de twee dan ook trouwplannen?

Pittige personen

Kim en Stanley zijn allebei pittige personen, iets wat zich ook weleens uit in hun relatie. “We kunnen echt oorlog met elkaar hebben, maar er zit zoveel liefde”, deelt Kim hierover in Beau Monde. “Iedereen om ons heen weet dat we regelmatig mot met elkaar hebben en dat het een dag later weer helemaal goed zit.”

“Ondanks dat ik hem soms achter het behang wil plakken en hij mij in de tuin wil begraven, is Stanley mijn levensmaatje en de man met wie ik heel oud wil worden.”

Trouwplannen

Enne, nu het toch over de toekomst gaat. Ziet Kim het zitten om met Stanley in het huwelijksbootje te stappen? “Ik ben op mijn 23ste al eens getrouwd geweest. Op die leeftijd wist ik nog helemaal niet wat een huwelijk inhield”, begint ze. “Als ik nu nog eens zou trouwen, dan is het met een ander besef. Ik zou het zeker willen, want het lijkt me heel bijzonder om dezelfde naam te dragen als mijn kind.”

Kim vervolgt dat haar vriend ook graag wil trouwen. Zo heeft hij al goed nagedacht over hoe hij het aanzoek wil doen. “Stanley begint er soms over en vertelt in geuren en kleuren hoe hij me ten huwelijk gaat vragen. Ik had het liever niet willen weten, maar omdat hij het al zo gedetailleerd heeft verteld, hoop ik ook dat het op die manier gaat gebeuren. Wanneer het aanzoek komt? Misschien heeft hij gewacht totdat Brooklyn er was. Het is spannend ja, maar ik heb geen haast hoor.”

Benieuwd naar het hele interview met Kim Feenstra? Je leest ’t in de nieuwste Beau Monde. Nu in de winkel of HIER te bestellen.

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook