Selling Sunsets Christine Quinn en Mary Fitzgerald ruziën wat af op TikTok

Aiii...

In het laatste seizoen van Selling Sunset zagen we al dat het niet echt boterde tussen Christine Quinn en Mary Fitzgerald. De onenigheid tussen de voormalig bff's lijkt echter nog niet opgelost. De twee ruziën namelijk wat af op TikTok.

Woord tegen woord

Een ruzie via TikTok? Well, anno 2021 kan het allemaal. Nadat Christine de wereld in bracht dat ze in verwachting van een kindje is, begon de fight tussen het tweetal. Christine beweerde namelijk in een recent interview met Page Six dat Mary haar niet feliciteerde met de zwangerschap, en dat ze allesbehalve blij voor de mom to be zou zijn.

Volgens Mary is dit absoluut niet waar. Aan Page Six vertelde Mary: “Ik kwam er via de media achter dat Christine zwanger was. Dus ik belde en liet een voicememo achter waarin ik zei dat ik blij voor haar ben. Ik feliciteerde haar en zei zelfs dat ik haar graag wilde helpen als ze hulp nodig had met iets.”

Uitvechten op TikTok

Christine liet het echter niet bij alleen een negatieve uitspraak over haar Selling Sunset-collega. Via TikTok deelde ze een video waarin te zien is dat Mary de Instagramfoto waarop Christine met haar baby bump pronkt, niet heeft geliket. Onder de video speelt het nummer Loyal van Chris Brown zich af. En jawel, die tekst luidt als volgt: “These hoes ain't loyal…” Classy, Christine.

Inmiddels heeft Mary aan Page Six haar reactie op de video laten weten. “Ik dacht dat het goed zat, maar dat is blijkbaar niet zo.” Mary was er zelfs van overtuigd dat zij en Christine inmiddels weer door één deur konden. “Dat is wat het zo pijnlijk maakt”, vertelt Mary. Hmm…

@xtinequinn

##fyp##lifestyle##trending##explore##viral##comedy##foryou##sellingsunset##friendshiptest

♬ Loyal (West Coast Version) – Chris Brown

Beeld: Netflix Selling Sunset, Instagram | Video: TikTok (xtinequinn)

Laatste nieuws