Deze Islanders hebben óók een OnlyFans-account

Ook deze twee ladies delen steamy content op het platform.

Lees ook

Het lijkt een heuse trend op dit moment: steamy content delen op OnlyFans. Rosanna, Niels, Fabiola en Dennis – die allemaal bekend zijn van Temptation Island – maken al furore op het platform. Nu zijn het Love Islands Rowéna en Kelly die kozen voor een carrièreswitch.

OnlyFans-carrière

In gesprek met Love Reality zijn de voormalig Islanders bijzonder openhartig over deze carrièreswitch. “We twijfelden er al langer over en hebben er goed over nagedacht. Op Instagram proberen we een goede combinatie van fashion- en lingeriefoto's te creëeren. Er blijven echter ook heel veel lingeriefoto's ongebruikt in ons archief achter, zo kwamen we op het idee om een account op OnlyFans te beginnen”, vertellen de twee.

Aan steamy content geen gebrek, dus de ladies besloten OnlyFans simpelweg als een extra platform te zien. De écht pikante kiekjes zijn namelijk niet geschikt voor Instagram.

Niet ordinair

In tegenstelling tot sommige content op het platform, willen Kelly en Rowéna geen ordinaire content delen. “Veel mensen in Nederland hebben aannames over het platform, omdat het er vaak heel heftig aan toe gaat. Maar in principe gebeurt er van alles op het platform; van kookworkshops tot sporty workouts. Al moeten we toegeven dat dit niet is wat wij erop doen, haha. Het is en blijft ook wel OnlyFans.”

De ladies leggen uit dat hun eigen content vooral classy en mooi is. Enne, als we andere BN'ers mogen geloven, levert dit een flink zakcentje op. Over hun inkomsten willen Rowéna en Kelly het echter niet hebben. “Praten over inkomsten vinden wij niet chic, dus laten we het er op houden dat we niets te klagen hebben.”

Bron: Love Reality | Beeld: RTL, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook