André Hazes zet eerste stap in verzoening met Monique

Hmm...

Lees ook

Nadat André Hazes zijn verloving met Monique Westenberg out of the blue had verbroken, moest zij een tijdje niets meer van hem weten. Inmiddels heeft de zanger weer wat tijd met de kleine Dré doorgebracht en ook lijkt hij voorzichtig de eerste stapjes te zetten richting een verzoening met Monique.

Monique en kleine Dré

Drie maanden nadat hij op één knie was gegaan voor Monique, verbrak André de verloving. Waar de zanger er naar eigen zeggen goed over na had gedacht, voelde het voor Monique als een klap in het gezicht. André was dan ook een tijdje niet welkom bij zijn ex-verloofde.

Het is ongetwijfeld een moeilijke periode voor Monique, maar gelukkig vindt ze veel steun bij haar zoontje Dré. Op Instagram deelt ze dan ook geregeld schattige kiekjes met de kleine knul. “My little good luck charm“, schrijft ze bij de meest recente moeder-zoonfoto. Onder de foto kan ze rekenen op behoorlijk wat liefde van haar volgers. Zo reageert ex-schoonzus Roxeanne Hazes met vier rode hartjes. Awh!

Voorzichtige verzoening

Als we de likes van Monique onder de loep nemen, valt één naam in het bijzonder op. Juist, die van André. Het lijkt erop dat de zanger voorzichtig de eerste stapjes zet in de richting van een verzoening met zijn ex-verloofde. Ook het schattige moeder-zoonkiekje van een paar dagen eerder gaf hij een like. Of Monique op haar beurt al toe is aan een vriendschap? Daar lijkt het nog niet erg op. Andersom blijven de likes van de blondine bij André namelijk uit…

Ondertussen lijkt er ook iets op te bloeien tussen André en goede vriendin Sarah van Soelen. Onmiddellijk na de breuk met Monique hintte de volkszanger er al op dat er mogelijk meer zou kunnen groeien uit hun friendship. Enne, het lijkt erop dat ze er geen gras over laten groeien. Onlangs werden ze al samen in public gespot en dook een wel heel gezellige selfie van de twee op. Just friends? Daar lijkt het niet echt op…

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook