doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Grazia tipt: de leukste to do’s in coronatijd

Grazia tipt: dit zijn de leukste to do’s met Pasen

Je hoeft je niet te vervelen tijdens de paasdagen.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Just Say Yes

Pasen vieren we – helaas net als vorig jaar – anders dan we hadden gehoopt. Dat mag de pret echter niet drukken, want er zijn nog genoeg leuke dingen te doen. We hebben de leukste to do’s voor je op een rijtje gezet.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Kijk Just Say Yes

De langverwachte Netflix Original Just Say Yes staat op 2 april dan ein-de-lijk op de streamingdienst. In de film zie je de romantische Lotte, die haar droombruiloft helemaal voor ogen heeft. Helaas gooit haar vriend roet in het eten. Met de komst van een nieuwe baas begint het leven van Lotte er rooskleurig uit te zien. Naast Yolanthe Cabau, zie je onder anderen Jim Bakkum, Nienke Plas, Juvat Westendorp en Kim-Lian van der Meij in deze heerlijke romantische komedie.

Bestel een Paaspizza

Ben je een echte zoetekauw en wil je uitpakken met Pasen? Dan ben je tijdens Pasen bij Toni Loco in Amsterdam aan het juiste adres. Op het menu vind je namelijk de S’Mores & Berries pizza. Wat er precies op deze pizza zit? Onder andere mascarpone, marshmallows, chocolade vlokken en gezouten karemelsaus.

Je kunt deze pizza bestellen tussen 2 en 5 april. Begin jij al te watertanden? Zorg dan dat je hem snel bestelt via UberEats of kom langs op de Albert Cuypstraat.

Tini Loco

Snack Tony’s Chocolonely

Leuk om te verstoppen, zoeken maar vooral om op te eten: Tony’s Chocolonely heeft weer eens een aantal giga lekkere paaseitjes in de aanbieding. Je koopt ze in een doos, een handig uitdeelzakje en verstopt in de twee limited edition paasrepen. Wat denk je van melkchocolade met spijs en crunchy stukjes amandel of toch liever melk-citroen-meringue? Allemaal even lekker. Ei-mazing!

Ontspan tijdens een staycation 

Wil jij het extra lange Paasweekend gebruiken voor wat ontspanning buitenshuis? Bij MR PORTER kun je op 2 en 3 april een ‘Foxy Stay’ boeken, wat de ultieme getaway is in eigen land. Enne, uiteraard kun je tijdens je stay ook een speciaal paasdessert of cocktail bestellen voor op de kamer.

Dus benut dit lange weekend goed en geniet van je ‘Foxy Paasweekend’ bij MR PORTER.

MR PORTER

Binge Celebs go Dating: The Mansion 

Zit je vol van al het paaseten en wil je met een leuke show uitbuiken op de bank? Kijk dan de serie Celebs go Dating: The Mansion. In dit programma is te zien dat celebs, die onder andere meededen aan Ex On The Beach en Geordie Shore, via een celeb datingbureau op zoek gaan naar de liefde. De influencers worden gematcht aan een leuke date met wie ze tijdelijk intrekken in een grote villa.

Vanaf 5 april op Videoland!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');