Kylie Jenner deelt haar work-outroutine

De Jenner-telg is zeker weten klaar voor een hot girl summer.

Lees ook

De Kardashians en Jenners staan natuurlijk bekend om hun snatched waist en prachtige curves. Helaas komt zo'n figuur je niet zomaar aanwaaien. Op Instagram laat Kylie Jenner zien hoe zij haar ranke figuurtje bereikt. Enne, dat is hard werken!

Workout

Als er iemand ready is voor hot girl summer, dan is het Kylie Jenner wel. Op Instagram deelt ze regelmatig kiekjes in onthullende outfits. Van bodyconjurkjes tot strakke bodysuits, Kylie houdt ervan om haar curves te showen. En hey, if you've got it, flaunt it!

Dat het hard werken is om haar figuur te onderhouden, laat Kylie zien in een filmpje op haar social media. “Never miss a monday“, schrijft ze bij het work-outfilmpje. Te zien is dat ze haar maandagen begint met een kopje koffie, gevolgd door een wandeling buiten. En geen ontspannen wandeling. Nope, een steile wandeling met zo nu en dan ook nog een stukje hardlopen.

Klaar voor de zomer

Alsof dat nog niet vermoeiend genoeg is, is het tijd voor nóg een work-out in Kylies home gym. Hier loopt ze nog een flink stuk op de loopband, op een nog flinkere helling. Daarna is het tijd voor abs. Als een ware atleet voert ze een plank uit alsof het niets is. Met al die oefeningen heeft Kylie zich flink het zweet gewerkt, zoals ze tot slot in het filmpje laat zien. Enne, dan hebben wij het nog niet eens over die platte buik met jaloersmakende buikspieren gehad. Goals!

Volgens een insider is Kylie echter nog lang niet klaar met haar fitness journey. “Kylie wil heel graag toned zijn in de zomer. Ze is erg gepassioneerd over gezondheid en fitness.” Volgens de bron sport de realityster ten minste drie keer in de week met haar personal trainer en in haar home gym. Toch sport Kylie volgens de insider het liefst in de buitenlucht. “Ze houdt van outdoor work-outs, omdat ze zo wat meer afleiding heeft en ze het fijn vindt om in de natuur te zijn.”

Bron: Instagram, E! News | Beeld: BrunoPress | Video: Instagram (Kylie Jenner)

Laatste nieuws

Zie ook