De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

En niemand minder dan powervrouw Olcay Gulsen siert de cover.

Gooood morning! De nieuwe Grazia ligt in de winkel en niemand minder dan Olcay Gulsen siert de cover.

Deze week

*Powervrouw Olcay Gulsen siert de cover van de nieuwste Grazia. Ze is te zien in maar liefst twee nieuwe SBS-programma’s: Gestalkt en BN’ers in het Ziekenhuis: Leren van de Helden. Met Grazia praat Olcay over de heftigheid van deze twee werelden, over haar relatie die voelt als een veilige thuishaven én de lockdown met Ruud.
*Beyoncé: “Ik wil mensen aanmoedigen, verheffen en vieren.”
*Het donkerste moment uit het leven van Demi Lovato werd in 2018 wereldnieuws. Nu is ze klaar om over haar overdosis te praten in de YouTube-serie Dancing with the Devil. “Ik heb hard gewerkt aan zelfacceptatie.”
*It’s a man’s world?! De pandemie heeft de wereld op z’n kop gezet, maar ook pijnlijk duidelijk gemaakt wat we eigenlijk al wisten: dat er nog grote stappen te zetten zijn in gendergelijkheid.
*It’s always time for denim. Dit seizoen krijgt je favoriete stof alleen net dat beetje extra. Denk prints, felle kleuren of juist een palet van zwart grijs en wit. Twist it up!
*Van herbruikbare watjes en solid gezichtscrèmes tot refill shampoo bars en naked foundation. Grazia tipt je de ins en outs waar je op kunt letten bij het kiezen van duurzame beauty- en verzorgingsproducten. Beter voor jou, én het milieu.
*Stay inside! We tippen je de leukste to do’s in coronatijd. Binnenblijven was nog nooit zo leuk.
*Vrouwen met gezondheidsproblemen krijg vaak geen of een verkeerde diagnose. Hoe kan het dat vrouwenklachten nog altijd niet serieus genomen worden?
*Wat zeggen de sterren over de aankomende maand? In Grazia’s horoscoop lees je er alles over.

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws. Dus get it while it's hot!

Olcay Gulsen op de cover van Grazia!

Meteen kopen of abonneren? Klik dan *HIER*.

Laatste nieuws