WIN: 5x een item uit de gloednieuwe apparel-lijn van Steve Madden

Win, win, win!

Juist nu we allemaal thuis zitten en relaxoutfits populairder zijn dan ooit, lanceert Steve Madden een eigen apparel-lijn. Met deze items in je garderobe ben je ready voor ieder moment van de dag. Of je nu gaat wandelen, sporten of werken.

Everyday outfit

Vrijetijdskleding waarmee je binnen- én buitenshuis fashionable voor de dag komt: we need it. De gloednieuwe apparel-lijn van Steve Madden bestaat uit items die je kunt dragen tijdens een Zoom-meeting, het sporten of een terwijl je een coffee to go haalt bij je favoriete lunchtentje.

De sets zijn comfortabel, makkelijk te combineren en komen in trendkleuren als millennial lila, tijdloos zwart en army green. Ze sluiten helemaal aan bij de Steve Madden-mindset om steeds te blijven vernieuwen, óók tijdens corona.

Verschillende setjes

De apparel-collectie bestaat uit comfy en sporty items waar je je gemakkelijk de hele dag in kunt hullen. Denk aan bikershorts, een co-ord rokje en sweater in een oudroze kleur en een witte sweater dress.

Ben je een groot liefhebber van een all black outfit? Voor de liefhebbers van zwart zitten er een aantal sets tussen waar je heel blij van gaat worden. Een squat proof sportlegging met bijpassend trainingsjack of een comfy joggingbroek met matching sweater vest.

Win, win, win!

Enne, wij hebben goed nieuws voor je. Grazia mag namelijk 5x een item uit de gloednieuwe apparel-lijn Steve Madden weggeven! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen!

[mail-and-win title=”WIN: 5x een item uit de gloednieuwe apparel-lijn van Steve Madden” description=”Doe mee en win!” questions=”%5B%5D” ended_at=”13-4-2021″ terms=””]

* Deze winactie loopt t/m 13 april. Ben jij de winnaar? Dan nemen wij contact met je op.

Beeld: Steve Madden

Laatste nieuws