doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Beyoncés trainer deelt zijn geheimen voor een gezonder leven

Kelly Rowland onthult of er een Destiny’s Child groepsapp is

Dit hebben we altijd al willen weten.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Kelly Rowland

Vroeger – en eigenlijk nog steeds – luisterden we non-stop naar Destiny’s Child. Hoewel de popgroep in 2006 stopte, hebben de zangeressen nog steeds veel contact met elkaar. Als Kelly Rowland virtueel te gast is bij The Ellen Show wil guest host Kalen Allen dan ook alles weten over dit contact.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Destiny's Child

Beyoncé Knowles, Michelle Williams en Kelly Rowland zitten dan niet meer officieel in Destiny’s Child, maar de dames zullen altijd hecht blijven. “De vriendschap die we hebben is tot op de dag van vandaag fantastisch. Ik hou van die meiden, mijn zussen”, deelt de zangeres stralend.

Host Kalen is dan ook benieuwd of er een Destiny’s Child groepsapp bestaat. “Ik heb een groepsapp met the ladies, maar het heeft geen naam”, deelt Kelly. “Geef je ons een naam?”, grapt Kelly.

Iconische 2001 interview

Ook haalt Kalen nog een oud, iconisch interview uit 2001 met Destiny’s Child aan waarin de dames niet helemaal goed uit de verf kwamen. Zo moeten de dames vertellen wat voor dier ze zouden willen zijn en dat levert een hilarisch gesprek op.

“We hadden die dag 12 à 13 uur lang achter elkaar interviews gegeven, en dit waren wij tijdens het dertiende uur”, verklaart Kelly. “We waren er voor die dag helemaal klaar mee”, lacht de zangeres. Aha, is dat ook weer duidelijk.

Bekijk het hilarische fragment hieronder:

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');