Olcay Gulsen op Instagram: ‘De mooiste glimlachen verbergen de diepste geheimen’

Het is een zware tijd voor Olcay.

Lees ook

Olcay Gulsen en boyfriend Ruud de Wild leven momenteel in een ware nachtmerrie. Ruud maakte onlangs bekend darmkanker te hebben, en is daar al meerdere keren voor onder het mes geweest. Niet alleen slopend voor hem, maar ook voor Olcay, die hem altijd bijstaat. Op Instagram deelt ze een emotionele boodschap.

Darmkanker

Ruud de Wild maakte vorige week bekend darmkanker te hebben en onderging niet lang daarna een tweede darmoperatie. Deze operatie leek geslaagd, waarop hij afgelopen weekend naar huis mocht om thuis te herstellen. Helaas traden er toch complicaties op en werd Ruud met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waar hij voor een derde keer onder het mes moest.

Op Instagram liet Olcay weten dat het 'al een stukje beter' met hem gaat. “Hij moet nog wel een paar dagen blijven, maar hij boekt wel vooruitgang, dus hopen dat het zo blijft”, aldus de brunette.

Ogen verraden veel

Voordat Ruud het heftige nieuws in zijn radioprogramma bekendmaakte, wist hij al een aantal maanden dat hij darmkanker had. Ook Olcay was hier natuurlijk van op de hoogte. In een emotionele Instagram-post heeft ze dan ook een belangrijke boodschap. Bij een foto van de nieuwste Grazia, waar ze op de cover staat, schrijft ze: “Vlak voor deze Grazia-shoot hadden we te horen gekregen dat de eerste operatie van Ruud niet voldoende was om de kanker helemaal te verwijderen. Na maanden van spanning was de strijd nog niet gestreden.”

Het was een stille strijd, die Olcay en Ruud samen streden. Tijdens de shoot voor Grazia was namelijk niemand op de hoogte van deze verschrikkelijke ziekte, wat het voor Olcay erg moeilijk maakte. “Gek genoeg zie ik dat ook in mijn blik op deze foto”, merkt ze op. “Ogen verraden veel. De mooiste glimlachen verbergen de diepste geheimen.” Ook bedankt ze iedereen voor de enorme steun. “Wat een mooie mensen zijn jullie allemaal.”

Relatie met Ruud

Het moet ongetwijfeld bittersweet zijn voor Olcay om terug te blikken op deze cover. In het grote interview vertelt ze onder andere over haar twee nieuwe programma's, Gestalkt en BN'ers in het Ziekenhuis: Leren van de Helden en haar relatie met Ruud. “Wij lachen ons helemaal kapot”, vertelt ze over hun speciale band. “Uiteraard hebben we ook serieuze gesprekken, maar we zijn vooral heel blij en vrolijk met elkaar.”

“Dat is het enige wat ik nog nooit had gehad: een man met humor”, gaat ze verder. “Het klinkt afgezaagd, maar aan het einde van de dag is dat het enige wat er overblijft. Daarbij zijn we elkaars beste vrienden. Dat is ook iets wat ik niet eerder heb meegemaakt. Ik denk dat de vriendschap tussen mij en Ruud sterker is dan al het andere.”

Benieuwd naar het interview met Olcay Gulsen? Je leest 't in de nieuwste Grazia. Nu te koop!

Bron: Instagram, Grazia (Anette de Vries) | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook