OnlyFans-docu vanaf déze datum te zien op Videoland en dit zijn de eerste beelden

Een exclusief kijkje in de wondere wereld van OnlyFans.

Lees ook

De wondere wereld van OnlyFans houdt de gemoederen flink bezig. Bekende namen als Ferry Doedens, Fabiola Volkers én Temptations Niels en Rosanna verdienen een aardig zakcentje mee met hun pikante beelden. Maar wat houdt OnlyFans precies in? Dat is te zien in de nieuwe documentaire van Videoland: OnlyFans Uncovered.

OnlyFans

Menig influencer geeft zich weleens bloot op hun socialmediakanalen. De meesten houden het echter bij de figuurlijke betekenis hiervan. Influencers met een OnlyFans-account geven hier echter een letterlijke draai aan. Op het platform plaatsen zij pikante foto's en sexy filmpjes, die hun fans tegen betaling kunnen bekijken.

Wat veel mensen echter niet beseffen, is dat OnlyFans veel meer is dan alleen een paar sexy foto's of filmpjes in lingerie maken. Om je fans voor je content te laten en blijven betalen, is het namelijk belangrijk om een band op te bouwen met ze. Enne, dat is een behoorlijk tijdrovend en zwaar klusje voor de OnlyFans-creators.

Docuserie

Aan Videoland de taak om de wondere wereld van OnlyFans helemaal uit te pluizen. In de driedelige 16+-docuserie doen enkele creators, including Temptations Niels en Rosanna én Temptations Dennis, een boekje open over het spannende platform. Waar de een nog thuis woont en content maakt op haar kamertje, is OnlyFans voor anderen al een booming business.

In de docuserie komen we erachter wie deze creators precies zijn, wat hun drijft, hoe zij te werk gaan en waarom ze zichzelf blootgeven voor geld. Ook niet onbelangrijk: wat schuift het precies? En is het geld het ook waard? En wie zijn eigenlijk de 'fans' die betalen voor deze blote beelden?

Dit en nog véél meer ga je terugzien in de driedelige docuserie OnlyFans Unovered. Vanaf vrijdag 9 april zijn de afleveringen in één keer bij Videoland te zien.

Beeld: RTL | Video: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook