Zien: de eerste beelden van Ex on the Beach: Double Dutch

Tranen vloeien rijkelijk en tafels vliegen door de lucht.

Lees ook

Zit jij al klaar voor een gloednieuw seizoen vol drama, lust, romantiek en verrassingen? Dan hoef je gelukkig niet lang meer te wachten, want het zevende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch verschijnt 11 april op de buis. Enne, als we de eerste beelden mogen geloven, wordt dit écht het heftigste seizoen ooit.

Heftigste seizoen ooit

Het aanspoelen van exen en het snoeiharde alarm van de Tablet of Terror laten niet lang meer op zich wachten. Onlangs werd namelijk bekend dat het zevende seizoen van EOTBDD vanaf 11 april iedere zondagavond om 21.30 uur te zien is op MTV. Op Instagram deelt de zender nu de eerste beelden van het nieuwe seizoen, en OMG, we can't wait.

Aan drama geen gebrek in het zevende seizoen van EOTBDD, zo zien we wel. Tranen vloeien rijkelijk, scheldwoorden vliegen in de rondte, net als tafels (ja, echt!). Tel daar nog een behoorlijke dosis lust, ruzies en alom drama bij op, en je hebt misschien wel het heftigste seizoen tot nu toe. Wij zitten alvast klaar met een grote bak popcorn.

Hoge verwachtingen

Na de persdag van het programma waren de verwachtingen al hoog gespannen. Zo deed deelnemer Danny Moors uit de boeken dat stoken zijn grootste kwaliteit is. Ook Shani is niet op haar mondje gevallen en staat 'vaak op de middenstip', zoals ze aan RTL Boulevard vertelde. Jörney en Lesley vertelden verder dat ze 'absoluut exen hebben op wie ze niet zaten te wachten'. Hottie Keanu spant de kroon met zijn ex, met wiens moeder (!) hij het bed in is gedoken. Wait, what?! Ja, houd je zondagavonden binnenkort maar vrij.

Ben jij niet in de gelegenheid om de afleveringen op de zondagavond te kunnen zien? No worries. De afleveringen verschijnen namelijk ook op Videoland. Vanaf 13 april verschijnt hier wekelijks de nieuwste aflevering.

Beeld: MTV | Video: MTV

Laatste nieuws

Zie ook