doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Oeps: we spreken de naam van Bilal Wahib al die tijd verkeerd uit

Ronnie Flex heeft spijt van reactie op Bilal Wahib

De rapper had alle foto's met Bilal verwijderd.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Ronnie Flex

Bilal Wahib ligt behoorlijk onder vuur nadat hij een minderjarige jongen via Instagram Live uitdaagde om zijn geslachtsdeel te laten zien. Binnen no-time stond het leven van de acteur op z’n kop en namen onder andere Top Notch en NPO Zapp afstand van Bilal. Ook Ronnie Flex, die onlangs samen met hem de single 501 uitbracht, moest niets meer weten van de acteur. Maar nu heeft hij toch spijt van zijn reactie.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Heftige reactie

De grensoverschrijdende actie van Bilal Wahib sloeg in als een bom, ook bij zijn vrienden en collega's. Ronnie Flex werkte onlangs met hem samen op het populaire nummer 501, maar moest na de Bilals actie niets meer van hem weten. "Heb vorige week vijf minuten nadat ik wakker werd alle foto's van mij en Bilal verwijderd op mijn Insta-pagina", schrijft hij op Instagram.

Toch heeft hij nu spijt van zijn rigoureuze actie. "Voel me al een week k*t daarover... mijn reactie was niet op zijn plaats vind ik zelf... That's all." Op Twitter laat de rapper weten dat hij 'zichzelf in de spiegel wil kunnen aankijken'. Zijn Instagrambericht sluit hij af met een positieve noot: "501 goud btw."

Steun voor Bilal

Hoewel Ronnie met zijn post uiteraard Bilals actie niet goedkeurt, geeft hij aan niet zo heftig te moeten reageren. Eerder sprong ook Katja Schuurman al in de bres voor de acteur en zanger. “Als je het gehele verhaal kijkt, zie en hoor je dat Bilal probeert grappig te zijn. Van kwade opzet is geen sprake. Het is dom, zeer onhandig en bovendien niet grappig. Ik hoop van harte dat het jongetje niet gepest zal worden", zei zij op Instagram.

"Ik wil eerlijk durven blijven zijn, niet klakkeloos meelopen en meeschreeuwen achter ophef, maar eerlijk, genuanceerd en zacht zijn. Voor de twaalfjarige jongen die niet om deze rel gevraagd heeft, maar ook voor Bilal Wahib. Ik ken hem persoonlijk niet, maar het doet me pijn iemand zo publiekelijk en met zoveel venijn aan de schandpaal genageld te zien worden”, sloot Katja af.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');