Hilarisch: Romy Monteiro deelt reeks oncharmante foto’s

De zangeres bewijst dat ze niet áltijd goed op de foto staat.

Lees ook

Romy Monteiro is als zangeres, presentatrice én actrice wel gewend om voor de camera's te staan. Met haar stralende ogen, prachtige lach en een body to die for is ze absoluut een natural voor elke camera. Maarre, dat wil niet zeggen dat ze áltijd picture perfect is.

Picture perfect

Romy Monteiro is met recht een triple threat te noemen: ze kan zingen, dansen én acteren. En dan hebben we het nog niet eens over haar prachtige looks gehad. Haar Instagram staat vol met de meest jaloersmakende kiekjes. Seriously, hoe kun je er altijd zó goed uitzien?

Nou, eh, dat blijkt dus niet altijd het geval te zijn. Romy is only human en schiet dus ook weleens een plaatje dat niet helemaal picture perfect is. Gelukkig heeft de prachtige zangeres een goede dosis zelfspot. Op haar Instagram deelt ze een reeks foto's die de cover van een magazine niet zo snel zullen halen. “Dit is de 'maar jij staat altijd knap op foto's'-post”, schrijft ze bij de oncharmante kiekjes. “Alsjeblieft, enjoy.”

Hilarisch

Romy's volgers kunnen de reeks realistische foto's wel waarderen. “Ik zit te smullen”, lacht iemand. “Alsof je knetterlam bent”, schrijft een ander bij de foto's. “Whahaha eerlijk van je…!! Maar je blijft knap”, “haha heerlijk mens” en “maarrrr nog steeds knap” klinkt het verder in de comments.

Anderen geven een hilarische wending aan de foto's. “Wanneer ik mijn hooikoorts voel opkomen”, grapt een volger. “Pas op: ik ga zo niezen”, sluit een ander zich daarbij aan. “2020 in a nutshell“, vat iemand samen.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook