Awh! Justin Bieber en Hailey Bieber hebben matching tattoos

Cute!

Lees ook

Justin Bieber en wife Hailey Bieber zijn niet vies van wat inkt hier en daar op hun lichaam. Waar ondertussen Justins hele lichaam onder de tatoeages zit, houdt Hailey het liever bij subtiele en tiny exemplaren. De lovebirds hadden al tatoeages voor elkaar, maar nu hebben ze ook matching tattoos laten zetten.

Peaches

Justin bracht onlangs zijn nieuwst album Justice uit – dat bij ons al een tijdje on repeat staat. Op die plaat vinden we de megahit Peaches, die hij samen met Daniel Caesar en Giveon maakte. Enne, die matchende inktplaatjes van Justin en Hailey hebben alles te maken met zijn nieuwste single.

Justin deelde eerder op Instagram al een paar kiekjes van zijn nieuwe tatoeage. Aan de beroemde tattoo artist Brian Woo aka Dr Woo om een perzik – met uiteraard een knipoog naar Peaches – te ontwerpen en in Justins nek te tatoeëren.

Matchy matchy

Maarre, Justin is niet de enige met de perziktattoo. Ook Hailey, die eerder ook al de Peaches Makeup Challenge startte ter ere van haar hubby's nieuwste single, heeft het stukje fruit op haar lichaam laten vereeuwigen. Zij koos echter een iets subtielere plek voor de tatoeage, namelijk de binnenkant van haar arm. Op haar feed heeft ze de foto van haar nieuwste inktplaatje nog niet vereeuwigd, maar ze deelde 'm wel in haar Instagram Stories. Bekijk Haileys tiny tatoeage HIER. Het resultaat van Justins nieuwste toevoeging aan zijn tattoocollectie vind je hieronder.

Bron: NSMBL | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook