doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Verklapt Meghan Markle hiermee het geslacht van de baby?

Jason Derulo en Jena Frumes maken geslacht baby bekend

It's a...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Jason Derulo Jena Frumes

Jason Derulo en zijn vriendin Jena Frumes maakten onlangs bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Op TikTok en Instagram deelt het stel nu op grootse wijze wat het geslacht van de baby is.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Jongen of meisje?

Jason Derulo zou Jason Derulo niet zijn als hij de bekendmaking van het geslacht niet groots aan zou pakken. Overal roze en blauwe ballonnen, omringd door vrienden en familie, dansend op livemuziek. Ja, een feestje was het zeker.

Maarre, wordt het nou een jongetje of een meisje? Daar hebben Jason en vriendin Jena allebei zo hun eigen idee over. "Het is een jongen", zegt de zanger, die heel toepasselijk ook in het blauw gekleed is. Zijn girlfriend is het daar niet mee eens. Zij is ervan overtuigd dat het een meisje is.

It's a boy!

De daadwerkelijke gender reveal werd gedaan met een big bang. Geen knappende ballonnen of een roze- of blauwgekleurde taart, maar een heuse vuurwerkshow moest uitwijzen of het een jongetje of meisje wordt. Binnen een mum van tijd werd de lucht gekleurd met blauwe vuurwerk. "Het is blauw. Het is een jongen", schreeuwt Jason enthousiast. Bleek de zanger dus toch gelijk te hebben!

De video is inmiddels al meer dan vijf miljoen (!) keer bekeken op TikTok, waar Jason ruim 44 miljoen (!!) volgers heeft.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');