doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Ruud de Wild maakt heftig nieuws bekend: ‘Ik heb darmkanker’ 

Ruud de Wild opnieuw in het ziekenhuis opgenomen 

Olcay bevestigt aan Shownieuws dat Ruud opnieuw is opgenomen in het ziekenhuis.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Ruud de Wild

Slecht nieuws voor Ruud de Wild. Hoewel de radio-dj vanochtend na een succesvolle operatie het ziekenhuis mocht verlaten, is hij vanmiddag met de ambulance weer naar het ziekenhuis gebracht. Dit bevestigt vriendin Olcay Gulsen aan Shownieuws.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Onderzoek

Olcay deelt dat Ruud complicaties heeft: na een hevige bloeding zou de radio-dj uit voorzorg met een ambulance zijn opgehaald. Volgens Shownieuws ligt Ruud ter observatie in het ziekenhuis.

Olcay schreef dit weekend nog op Instagram dat Ruuds tweede operatie succesvol was verlopen. "Goed nieuws lieve mensen! Ruud is weer thuis en mag de komende maanden thuis gaan herstellen."

Darmkanker

Ruud maakte vorige maandag in zijn radioshow bekend dat hij kanker heeft. “Ik ga je misschien laten schrikken, of misschien wel helemaal niet. Ik vind het erg lastig (om te vertellen red.), maar ik probeer het toch maar. Een aantal maanden geleden kreeg ik de diagnose darmkanker.”

De radio-dj vervolgt dat hij zijn diagnose in de eerste instantie stil wilde houden. “Dat is me ook een tijdje gelukt, maar niet helemaal.” De radio-dj vervolgt dat hij er vroeg bij is en dat hij al één keer is geopereerd. “Helaas is niet alles weg. Ze hebben nog een keer gekeken en ik moet nog een keer geopereerd worden.

“Na die operatie moet ik een tijdje revalideren.” Dit betekent dat Ruud voorlopig stopt met De Wild In de Middag. “Ze zijn er supersnel bij, maar kanker blijft kanker, het blijft iets engs. Ik hoop na die revalidatie terug te komen. Jullie zijn nog niet van me af.”

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');