Dit is wanneer het tweede seizoen van Sky Rojo op Netflix te zien is

Spoiler: dat is eerder dan wij hadden gedacht.

Lees ook

Het eerste seizoen van Sky Rojo staat nog maar een week op Netflix, maar wij kunnen nu al niet wachten op een vervolg van deze sexy Spaanse serie. Gelukkig verschijnt het tweede seizoen eerder dan we hadden verwacht.

Let op: dit artikel bevat spoilers.

Seizoen 2

Fan van La casa de papel en Sky Rojo nog niet gezien? First off: waar wacht je op? En second: dan leggen we even heel kort uit waar deze sexy serie over gaat. In Sky Rojo vluchten drie ladies, Coral, Wendy en Gina uit een stripclub. Romeo, hun pooier, besluit het drietal samen met zijn handlangers te achtervolgen. Enne, dat zorgt voor flink wat spannende scènes – waar wij met klotsende oksels naar hebben gekeken.

Heb je Sky Rojo net als wij ook in een dag uitgekeken? Dan hebben wij goed nieuws. Lang hoef je niet meer te wachten op het tweede seizoen van de spannende serie. Netflix heeft namelijk bekendgemaakt dat deze vanaf 23 juli te bekijken is op de streamingdienst.

Nog meer spanning

In het eind van seizoen 1 hebben we gezien dat Coral, Wendy en Gina wisten te ontsnappen, maar vrij zijn ze helaas nog niet. Hun pooier Romeo en zijn handlangers Moisés en Christian zitten de dames nog steeds achterna. De ontsnapping wordt hierdoor steeds lastiger, maar las mujeres geven niet op. Meer dan ooit vormen Coral, Wendy en Gina nu een eenheid, waardoor ze sterker zijn dan ooit.

Het tweede seizoen van Sky Rojo, van La casa de papel-makers Álex Pina en Esther Martinez, belooft dus weer veel spanning, sensatie en klotsende oksels. Ook dit seizoen bestaat uit acht afleveringen van 25 minuten. Wij voorspellen dat je deze spannende afleveringen weer in één dag uit gaat kijken, dus houd 23 juli maar alvast vrij in je agenda.

Beeld: Netflix | Video: Netflix

Laatste nieuws

Zie ook