Column Anne en Esther Vedder: ‘Lunchen in Saint-Tropez en een nieuw kantoor!’

In hun nieuwste column delen Anne en Esther ook hoe ze in contact kwamen met Selling Sunsets Christine Quinn.

Anne en Esther Vedder (32) zijn de succesvolle ondernemers achter het sieradenmerk Vedder & Vedder. De Nijkerkse tweeling werkt inmiddels samen met grote namen als Chantal Janzen en Sylvie Meis.

Reizen

“Toen reizen nog iets makkelijker was, deden we dat vooral zo veel en zo vaak mogelijk. Voor Vedder&Vedder moeten we natuurlijk veel reizen: van meetings met leveranciers en winkelketens tot lunches en cocktails met VIPS.”

“Toen we voor zaken in Frankrijk waren, kwamen we erachter dat Christine Quinn – van Selling Sunset – in Saint-Tropez was. We stuurden haar via Instagram een berichtje met de vraag of ze het leuk zou vinden om met ons af te spreken. Ze reageerde meteen enthousiast en zei: 'Ik haal jullie zaterdag op met de chopper!'”

Lunch met Christine Quinn

“Nadat Christine ons met de helikopter had opgehaald, begonnen we met een fijne lunch bij een van onze favoriete strandtenten in Saint-Tropez: Club55. Halverwege de avond gingen we ergens anders heen en eindigden we met champagne in de bar van Hotel Du Cap. We raakten niet uitgepraat over sieraden, mannen en Selling Sunset. Wij wisten dus natuurlijk al lang dat Selling Sunset een vijfde seizoen zou krijgen haha.”

“Sindsdien zijn we echt bevriend geraakt en appen we regelmatig met Christine. We kunnen we ook eigenlijk niet wachten om elkaar weer te zien. Zodra het weer kan, zitten wij in het vliegtuig naar Los Angeles en krijgen we een LA tour à la Christine en neemt ze ons mee op sleeptouw.”

[ont-quote align=”center” caption=”Anne en Esther”]Wij vonden Christine in Selling Sunset al heel leuk. Ze is heerlijk ambitious as we like haha, maar in het echt is ze dus nog veel leuker, superaardig en lief.[/ont-quote]

Grappig detail: Christine noemt ons “The Dutch goddess twins” 

Feest in Amsterdam

“In de tussentijd hadden we ook iets te vieren in Amsterdam. We groeiden namelijk uit ons eerste kantoorpand – dat al best groot is – want er waren weer veel mensen bijgekomen. We moesten dus op zoek naar een nieuw kantoorpand. Bovendien wilden we heel graag ook een giftshop openen voor het ophalen van bestellingen.”

“We gingen op zoek naar nog een pand en al heel snel vonden we een prachtig pand achter de PC Hooftstraat in Amsterdam. We vinden dit pand, en de locatie, helemaal geweldig. Grappig detail: twee weken hiervoor zaten we tijdens de lunch op kantoor te bespreken dat áls we een winkel zouden openen, deze bij de PC Hooftstraat in Amsterdam moest zijn. Be careful what you wish for…”

“We zijn echt altijd blij voor elkaar. Best friends, sisters and business partners for life.”

Operatie

“The show must go on is bijna altijd ons motto. Er is niets – alhoewel, bijna niets – dat ons weerhoudt om hard te werken en onze dromen te verwezenlijken, maar ook om te genieten. Anne had vorige week een operatie aan haar tanden en had een soort opgeblazen gezicht (zag er best raar uit), zat zwaar aan de ontstekingsremmende medicijnen en kon niet eens lachen… Toch zat ze de volgende dag gewoon weer op kantoor, had ze meetings en kwam ze zelfs aan het einde van de week s ’avonds nog even langs bij Esther om ons zeventigste personeelslid samen te vieren, met champagne.”

“Esther aan de champagne… Anne natuurlijk met thee…op sloffen.”

“Gelukkig was de zwelling na een paar dagen alweer aardig gezakt en kon ik (Anne) weer heerlijk in de stoel bij Bert zitten. Bert is onze kapper, zit in het Conservatorium Hotel en is écht onze man voor haar.”

“Hoe gaaf is dit telefoonhoesje met mijn initiaal trouwens? Stay tuned…. Soon available on Vedder&Vedder.”

Anne bij de kapper

Column Grazia

“Om onze column en ons grote interview in Grazia te vieren, kwam Grazia’s hoofdredacteur, Annelies, persoonlijk langs om even te toosten. Zo leuk om dan weer terug te lezen en zien.”

[ont-quote align=”center” caption=”Anne en Esther”]”Kijk onze knappe vriendin Sylvie op de cover…dat kan toch geen toeval zijn?! Haha dus wel! Daar kwamen we later achter op onze golden girls app. Hilarisch!”[/ont-quote]

“Met onze Vedder & Vedder Biro van meeting naar meeting en onderweg nog even een coffee to go.”

International Women’s Day

“Als tribute aan International Women’s Day hebben wij een heel bijzondere collectie gelanceerd, The Golden Women collectie. Elke maand lanceren we een sieraad geïnspireerd op een bijzondere vrouw uit het heden of verleden. Deze maand was het de maand van de Coco Pearl Letter Necklace, natuurlijk als ode aan Coco Chanel. In de echte zoetwater parel kan je een initiaal laten zetten, het blijft natuurlijk Vedder&Vedder. Deze geweldige ketting past overal bij, is classy en ook helemaal on trend. We doneren 10 procent van het aankoopbedrag aan Plan International, een organisatie die zich wereldwijd inzet voor gelijke kansen en rechten voor meisjes. Girls support girls.”

Esther met de Pearl Letter Necklace

Beeld: Klaas Jan Kliphuis

Laatste nieuws