Zijn lovebirds Dorian Bindels en Bertrie Wierenga ook in GTST verliefd op elkaar?

De twee hebben offscreen al ruim een jaar een relatie.

Lange tijd konden de personages van Dorian Bindels en Bertrie Wierenga elkaar niet uitstaan in Goede Tijden, Slechte Tijden, en dat terwijl ze offscreen hoteldebotelverliefd zijn op elkaar. Inmiddels lijkt ook onscreen de liefde op te bloeien tussen de twee tortelduifjes, zo blijkt uit de maandtrailer van de soapserie.

Daan en Shanti

Tijdenlang konden Daan Stern en Shanti Vening elkaars ogen wel uitsteken in GTST, maar de strijdbijl lijkt nu begraven. Daan, het personage van Dorian, kampt al een tijd met een alcoholverslaving en het gaat steeds slechter met hem. Tot overmaat van ramp heeft de Kinderbescherming zijn dochtertje Louise meegenomen.

Daan lucht zijn hart bij Shanti, die tevens voor zijn dochter zorgt. Enne, het lijkt erop dat Daan en Shanti steeds dichter naar elkaar toe groeien. “Jij bent de enige die mij een beetje begrijpt”, horen we Daan zeggen in de trailer. Maarre, een klein detail: Shanti is getrouwd… met de broer van Daan!

Gevoelens

Niet alleen lijkt het erop dat Daan en Shanti steeds meer gevoelens voor elkaar beginnen te krijgen, ook zet Shanti haar baan op het spel. Ze kan het namelijk niet over haar hart verkrijgen dat Daan zijn dochter niet meer kan en mag zien. Daarom besluit ze – geheel tegen de eisen van de rechter in – stiekem afspraakjes te regelen voor vader en dochter.

“Meerdijk raakt verstrikt in een web van leugens. Eerlijkheid duurt het langst, maar daar trekt de komende maand niemand zich iets van aan…”, valt er te lezen onder de maandtrailer van GTST. Dat belooft veel goeds!

On- en offscreen relatie

Of de lovebirds zelf ook blij zullen zijn met een onscreen romance? Dat is nog maar de vraag. Eerder liet Bertrie namelijk weten een liefdesrelatie in de soapserie niet zozeer te zien zitten. “Dan hebben we privé een relatie en dan moeten we iets heel anders neerzetten in onze rol”, zei ze destijds. Als Bertrie er alleen al aan denkt om deze intieme scènes met haar Dorian te moeten spelen, weet de actrice het zeker: “Dat hoeft van mij niet.” Hmm…

Beeld: BrunoPress, Instagram | Video: Instagram

Laatste nieuws