doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Musthave: met dit item maak je van je AirPods een prachtig sieraad

Wil je hebben: Steve Madden lanceert gloednieuwe apparel-lijn

Met deze items kom je binnen- én buitenshuis fashionable voor de dag.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Steve Madden apparel-lijn

In dertig jaar tijd wist Steve Madden zijn succesmerk steeds weer te vernieuwen. Grazia sprak met de grote man achter het schoenenimperium over zijn nieuwste lancering: Steve Madden Apparel. En geloof ons: van deze gloednieuwe kledingcollectie wil je alle items hebben.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Kledingcollectie

Juist nu we allemaal thuis zitten en relaxoutfits populairder zijn dan ooit, lanceert Steve Madden een eigen apparel-lijn. Vrijetijdskleding waarmee je binnen- én buitenshuis fashionable voor de dag komt, die je ook aan kunt tijdens een Zoom-meeting. Outfits waarmee je buiten kunt sporten en meteen een latte haalt bij je favoriete take-away-spot of een wandeling met de hond in kunt maken door het park.

De sets zijn comfortabel, makkelijk te combineren en komen in trendkleuren als millennial lila, tijdloos zwart en army green. Ze sluiten helemaal aan bij de Steve Madden-mindset om steeds te blijven vernieuwen, óók tijdens corona.

Niet alleen maar schoenen

Steve Madden staat bekend om de meest hebberig makende schoenencollecties. De ontwerper zag de pandemie echter als het juiste moment om een apparel-lijn te lanceren, vooral omdat je nu bij één winkel een complete look kunt scoren.

Steve Madden himself vertelt aan Grazia: “Schoenen zijn onze belangrijkste business, maar het voelde als het juiste moment om ook in de kledingbranche te stappen. Je hoeft nu maar naar één winkel om een complete outfit te kunnen kopen, dat is heel fijn voor klanten.”

Steve Madden Apparel

Enne, een hele outfit in één keer scoren, dat moet nu wel lukken. De apparel-collectie bestaat uit comfy en sporty items waar je je gemakkelijk de hele dag in kunt hullen. Denk aan bikershorts, een co-ord rokje en sweater in een oudroze kleur en een witte sweater dress.

Benieuwd naar de items? Je shopt ze via deze link.

In de nieuwste Grazia spreken we met Steve Madden himself over de gloednieuwe Steve Madden Apparel-lancering, zijn onthullende Netflix-docu en over zijn inspiratie. Vanaf woensdag in de winkel!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');