doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Temptations Zach ondergaat plastische chirurgie in gezicht

Wait, what?! Temptations Zach komt met eigen serie

De realityster gaat 'De Zach Show' presenteren.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Temptations Zach

Zach Avelo is een naam die wij niet snel meer zullen vergeten. In 2020 deed hij samen met ex-vriendin Simone mee aan Temptation Island, maar het duurde niet lang voor hij de fout inging. De casanova is anno 2021 nog niet uit de spotlights verdwenen. Sterker nog: Zach komt met zijn eigen serie.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

De Zach Show

Temptation Island kostte hem zijn relatie met zijn vriendin, maar het programma leverde Zach wel de nodige bekendheid op. Enne, die bekendheid zet hij maar al te graag om in een heuse presentatieklus. Op zijn eigen Instagrampagina presenteert hij samen met zijn huidige vriendin Noémi De Zach Show.

Wat er precies allemaal in De Zach Show aan bod komt, dat blijft nog onduidelijk. De eerste rubriek heeft in ieder geval de pakkende titel: Zach's Makeover Show. En jawel hoor: in deze rubriek geeft Zach een van zijn volgers een heuse makeover. In aflevering 1 de eer aan Calvin om het spits af te bijten.

Nieuwe aflevering

Na een kort babbeltje met Calvin laat Zach weten wat het plan is. "We gaan naar een barbershop vandaag, maar we gaan eerst even winkelen. Dan gaan we jou restylen en we zien wel hoe de dag loopt", verklapt hij. Zo gezegd, zo gedaan. Aan het eind van de dag ziet Calvin er weer tiptop uit met zijn strakke haartjes en nieuwe outfit.

Op Instagram laat Zach weten dat er een vervolg komt van De Zach Show. Daar moeten zijn volgers echter wel wat voor doen. "Bij 10K views gaan we nog een aflevering maken", laat hij weten in zijn Stories. De teller staat inmiddels op bijna zesduizend weergaven, dus dat moet zeker te doen zijn. Wij zijn in ieder geval reuze benieuwd wat Zach nog meer in petto heeft.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');