Déze EOTBDD-ster hint op deelname aan Temptation Island

'Aangezien we samenwonen en 24/7 samen zijn, zouden we wel benieuwd zijn naar zo'n avontuur.'

Lees ook

Wij zijn de dagen aan het aftellen tot Ex on the Beach: Double Dutch ein-de-lijk weer terug op de buis komt, maar we zijn de vorige deelnemers natuurlijk nog láng niet vergeten. Vooral de Brabantse Lynn heeft behoorlijk wat indruk op ons gemaakt. Enne, het zou zo maar eens kunnen dat we haar in een ander realityprogramma terugzien.

Temptation Island

De altijd vrolijke Lynn zorgde voor heel wat hilariteit in de EOTBDD-villa. Met haar grappige uitspraken wist ze menig kijker thuis te laten lachen. Helaas voor ons maakt ze dit seizoen geen comeback in het MTV-programma. Ze heeft namelijk een heel leuke vriend – Sander – aan de haak geslagen, met wie ze dolgelukkig is.

Nog een deelname aan EOTBDD is dus uitgesloten. Maar hoe zit het met een programma als Temptation Island? “Sander en ik hebben daar al weleens over gegrapt”, vertelt Lynn volgens Love Reality. “Wie weet dat we ervoor open zouden staan als het op ons pad komt. Aangezien we samenwonen en 24/7 samen zijn, zouden we wel benieuwd zijn naar zo'n avontuur.” Oeh…

Niet goed in haar vel

Het lijkt erop alsof Lynn inmiddels weer een stuk beter in haar vel zit. Eind vorig jaar deelde de realityster dat ze zich niet meer zichzelf voelde door de plotselinge bekendheid. “Ik had in één klap meer dan 100.000 volgers en kreeg dagelijks meer dan 100 DM’s. Liefde daarvoor, maar ik merkte dat ik ongeveer twee maanden geleden weer ‘landde’ en na ging denken over wat ik allemaal had meegemaakt tijdens en na Ex on the Beach”, vertelde ze destijds in een YouTube-video. “De reacties drongen opeens allemaal tot me door; ook de negatieve. Ik raakte met mezelf in de knoop en wist niet echt meer wie ik zelf nou was.”

De landelijke lockdown hielp niet bepaald mee. “Ik begon te twijfelen aan mezelf en de content die ik deelde. De lockdown kwam daar bij”, vertelde Lynn. “Ik sloot mezelf op omdat ik een soort van mensenschuw ben geworden, vond het ook niet meer relaxed om alleen over straat te gaan. Ik zat 24/7 in huis, het kostte heel veel moeite om even de deur uit te gaan. Ik kon mezelf er niet toe zetten om iets te doen, net als met de sociale media dus”, legde ze uit. Gelukkig gaat het nu stukken beter met de realityster. Via de huisarts belandde ze bij een psycholoog die haar er weer bovenop probeert te helpen.

Bron: LoveReality | Beeld: MTV, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook