André Hazes plaatst mysterieuze foto op Instagram

De volgers van André zijn in de ban van deze bijzondere foto.

Lees ook

Sinds André Hazes zijn verloving met Monique Westenberg verbrak, is zijn (liefdes)leven een hot topic. De Instagramfeed van de zanger wordt dan ook nauwlettend in de gaten gehouden. André zorgt echter voor veel verwarring, nadat hij zondagavond een wel heel mysterieuze foto op Instagram plaatste…

Knoop

André plaatst doorgaans foto's van zichzelf, zijn zoontje of optredens op Instagram. De foto die hij dit weekend plaatste, past daar echter niet helemaal bij. Middenin de nacht verscheen er een kiekje zonder enige uitleg of bijschrift op zijn feed. Op de foto is heel duidelijk een knoop te zien en waarschijnlijk een stukje van een jasje. Voor de rest is het nogal onduidelijk.

Volgers van de zanger tasten dan ook in het duister. “Lekkere foto. Ik kijk er al uren naar, kunst”, schrijft een volger onder de mysterieuze foto. “Ik zoek nog een fotograaf met oog voor detail”, grapt fotograaf Edwin Smulders. Anderen zetten letterlijk hun vraagtekens bij de foto.

Wat de zanger precies bedoelt met de foto, die overigens nog gewoon online staat, is onduidelijk. We houden het in de gaten, André!

Liefdesleven

De afgelopen tijd ging alle aandacht vooral uit naar het liefdesleven van de 27-jarige zanger. Hij verbrak zijn verloving met Monique en wordt inmiddels steeds vaker gespot met influencer Sarah van Soelen.

Daarnaast pakt hij ook zijn muzikale leven weer op. Zo gaf hij onlangs voor het eerst weer een concert mét publiek, voor een van de Fieldlab-evenementen.

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook