Aha: zó hield Erica Meiland haar relatie geheim 

Erica wist haar romance lang geheim te houden.

Erica Meiland heeft een nieuwe vlam in haar leven. De voormalig kasteelvrouwe heeft haar hart verloren aan Sander van Betten. Hoewel Erica's leven behoorlijk in de spotlights staat, wist ze haar nieuwe romance toch maandenlang verborgen te houden. Maar hoe ging dat eigenlijk?

Buiten daten

De romance van Erica en privédetective Sander bleef lang onder de radar. Toch deden de lovebirds niet bepaald hun uiterste best om hun relatie geheim te houden. Zoals we zagen in Chateau Meiland trokken de twee er gewoon op uit in de buitenlucht.

“Daar zijn ook weleens foto’s van gemaakt. Mensen hebben ons wel gezien met de honden – en herkend – maar dat is allemaal onder de pet gebleven”, vertelt Sander in de podcast van Shownieuws. Met zijn beroep weet hij natuurlijk ook wel de nodige discretie te bewaren. “Er waren heel weinig mensen die het wisten. Dus dan heb je ook weinig kans dat het uitlekt.”

Sander doet echter niet uit de doeken hoe het verder gaat met de liefde. Dat kan hij niet vertellen zolang Chateau Meiland nog loopt. “We zijn allebei nogal nuchter en wat komt, dat komt.” Ook vindt hij het geen enkel probleem dat Erica nog officieel getrouwd is met Martien. “Ik kan daar verder niks over zeggen.”

Peter R. de Vries

Hoewel de relatie van Erica en Sander lang geheim bleef, was niemand minder dan Peter R. de Vries al wél op de hoogte van de relatie.

Net als Nederlands bekendste misdaadverslaggever is ook Sander werkzaam in het wereldje. Als privédetective wel te verstaan. Omdat Peter vaak aan de desk van RTL Boulevard staat, wilde Sander zijn collega vast inlichten. Hij vond het namelijk niet netjes als Peter pas tijdens een uitzending lucht zou krijgen van de relatie. Aha!

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws