EOTBDD’s Esmee heeft spijt van borstvergroting

De Terror Twin loopt al twee jaar rond met 'ondraaglijke pijn'.

Dat EOTBDD's Esmee Ipema niet vies is van een plastische ingreep hier en daar, dat is geen geheim. Toch heeft ze behoorlijk spijt van haar borstvergroting. Al bijna twee jaar loopt de realityster rond met 'ondraaglijke pijn', zo onthult ze op Instagram.

Borstvergroting

Hoewel Terror Twins Sharon en Esmee in het verleden behoorlijk wat meningsverschillen hebben gehad, zijn ze het over één ding zeker eens. De twee zijn dol op plastische chirurgie en vinden het dan ook leuk om zichzelf te trakteren op een cosmetische ingreep hier en daar. Eén zo'n ingreep heeft echter behoorlijk verkeerd uitgepakt bij Esmee.

Zo'n twee jaar geleden liet zij haar borsten vergroten, maar niet zonder behoorlijk wat pijnlijke gevolgen. “Ik loop nu bijna twee jaar rond met elke dag pijn in mijn rechterborst na de tweede borstvergroting”, laat ze aan haar Instagramvolgers weten. “Hij is aan de bovenkant opgezwollen en alles trekt door naar mijn rechterschouder en rug.” Ai…

Ondraaglijke pijn

Inmiddels is Esmee al voor de derde keer aan haar borsten geopereerd om de protheses lager te zetten, maar tevergeefs. “Dit heeft helaas niks geholpen”, vertelt ze. “Waarschijnlijk heeft dit iets te maken met vet of littekenweefsel”, legt de Terror Twin uit. Twee jaar met pijn rondlopen, dat gun je absoluut niemand. Esmee hoopt dan ook dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. “De pijn is ondraaglijk en niemand weet hoe ze mij nog kunnen helpen”, aldus de realityster.

Toch heeft Esmee in principe geen spijt van haar cosmetische operaties. “Dat is wie ik ben en het maakt me gelukkig”, legt ze uit. “Als ik van tevoren zou weten dat ik net pech zou krijgen met mijn rechterborst, had ik het natuurlijk nooit gedaan. Als ik geen pijn had gehad, zou ik ervoor kiezen om ze nog wat groter en ronder te laten maken.”

Beeld: MTV, Instagram

Laatste nieuws