doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Wauw: zó ziet Penelope Featherington uit Bridgerton er in het echt uit

Dit kunnen we van Simon en Daphne verwachten in het tweede seizoen van Bridgerton

Bridgertons Adjoa Andoh klapt uit de school over de toekomst van de newlyweds.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Simon en Daphne

In het tweede seizoen van Bridgerton zien we newlyweds Daphne Bridgerton en Simon Basset helaas een stuk minder. In het nieuwe seizoen staat het verhaal van Anthony Bridgerton namelijk centraal. Dit betekent echter niet dat we Daphne en Simon helemaal niet zien. Zo deelt Bridgertons Adjoa Andoh (Lady Danbury) meer over de verhaallijn van de lovebirds.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Verhaallijn

Adjoa onthulde in een interview met Entertainment Tonight meer over de verhaallijn van Daphne en Simon. “Ik kan niet te veel vertellen – maar dat verwachten jullie ook niet van me”, begint ze. “Wat we zeker weten is dat Daphne en Simon nu getrouwd zijn.”

“Ze hebben een nieuw leven als getrouwd stel en ze hebben samen een kindje.” Adjoa vervolgt dat de baby dan ook effect heeft op de relatie van het jonge stel. “We zullen waarschijnlijk zien dat Daphne en Simon nog steeds verliefd zijn en nog veel naar elkaar verlangen, maar dat ze nu ook een kindje in hun leven hebben.”

“Ze moeten een juiste balans vinden in hun leven. Ook blijven ze met elkaar in gesprek over hun families en over hun rol in hun sociale kringen. Ja, het wordt zeker interessant”, sluit Adjoa af.

Filmen seizoen twee

Onlangs waren fans in de veronderstelling dat de opnames van seizoen twee al waren begonnen, maar niets bleek minder waar. Zo reageerde Bridgertons Nicola Coughlan, die Penelope Featherington speelt, op Twitter dat het filmen nog niet was begonnen.

Gelukkig kwam Nicola ook meteen met goed nieuws, want het lijkt erop dat de opnames van het kostuumdrama binnenkort écht van start gaan. “De pruiken en jurken moeten nog worden gemaakt, maar we starten binnenkort met filmen.” Aha!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');