Sylvie Meis openhartig over zoon Damián missen: ‘Het is ongelooflijk moeilijk’

In een Q&A op Instagram deelt de presentatrice dat ze haar zoon door Covid-19 erg weinig ziet.

Sylvie Meis is inmiddels een bekende presentatrice in meerdere landen. Toch zijn er nog veel dingen die fans niet over haar weten. Tijd dus voor een Instagram Q&A moet Sylvie hebben gedacht. In de Q&A vertelt ze onder andere meer over haar married life en over het missen van zoon Damián.

Huwelijk Niclas

“Ik heb duizenden vragen ontvangen”, deelt Sylvie aan het begin van de vragensessie. “Ik zal mijn best doen om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden.” En dat deed ze zeker. Sylvie nam alle tijd om op veel brandende vragen van haar followers in te gaan. Zo vertelde ze meer over haar sport- en beautyroutine, haar carrière, maar natuurlijk ook over hubby Niclas Castello.

Een volger merkte namelijk op dat Sylvies kersverse man Niclas nooit te zien is op haar feed. Diegene vraagt zich dan ook af of alles goed met hem gaat. “Ja, het gaat helemaal goed met hem. We showen elkaar niet op Instagram, omdat we allebei een eigen carrière hebben en die willen we niet (met elkaar, red.) mixen. We willen onze liefde beschermen.” Aha!

Zoon Damián

Ook vertelt Sylvie meer over het missen van haar zoon. Damián woont momenteel namelijk bij zijn vader, Rafael van der Vaart, in Denemarken om te voetballen bij club Esbjerg. “Op dit moment zie ik hem veel te weinig door Covid-19”, begint Sylvie. “Voor mij als moeder is dit een ongelooflijk moeilijke tijd.”

Dat Sylvie haar zoon niet zomaar kan bezoeken is iets wat haar niet bepaald in de koude kleren gaat zitten. “Ik moet zeggen dat ik daar heel verdrietig om ben en ik vind het verschrikkelijk om hem te missen.”

Gelukkig is Damián bij Rafael en zijn vriendin Estavana Polman in goede handen. Zo sprak Sylvie onlangs nog vol lof over haar ex-man en zijn vriendin. “De band die we hebben met z’n allen is ontzettend fijn”, deelde Sylvie met Grazia. “Dat we gewoon met elkaar een hapje of een drankje kunnen doen als we Damián ophalen, samen bij trainingen kunnen staan, lachen en babbelen en honderdduizend keer FaceTimen. Er is ook een ontzettend groot respect en waardering tussen de twee vrouwen onderling, daar ben ik heel blij om.”

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws