Babynieuws! Jethro Galung en Kelly Heruer verwachten een kindje

De twee maken het nieuws via Instagram bekend.

Na zijn deelname aan De Bachelorette verloor Jethro Galung zijn hart aan Kelly Heruer. Het liefdeskoppel is echter niet lang meer met z'n tweeën. Via Instagram maken de twee namelijk bekend dat ze een kindje verwachten.

Babynieuws

Op de foto op Instagram zien we Kelly en Jethro stralen van geluk. In de handen van Jethro pronken de foto's van een echo, die overduidelijk wijzen op een zwangerschap. Vol trots houdt Kelly een paar schattige babyschoentjes vast.

We made you, but you make us complete”, schrijft Jethro bij de foto. Het duurt vervolgens niet lang tot de andere Bachelorette-deelnemers hun liefde uitspreken in de reacties. Zo schrijft Jordy: “Mini Galung op komst” en laat Joey weten: “Yeah baby Galung is coming.” Ook veel andere volgers van de dj reageren met ontelbaar veel hartjes onder de foto.

Jethro en Kelly

Jethro en Kelly zijn sinds september vorig jaar een setje. De twee leerden elkaar zo’n 2,5 jaar geleden via Instagram kennen. In eerste instantie bleef het bij het liken van elkaars foto’s, maar op een gegeven moment kwam daar verandering in en raakten de twee aan de praat.

Daten was echter niet helemaal vanzelfsprekend. “Het programma (De Bachelorette, red) kwam net uit, dus toen konden we niet zomaar op een terras zitten”, vertelde Jethro in een eerder interview aan Grazia. Toch kregen ze na flink wat stiekeme dates uiteindelijk een relatie.

“Ik ben hartstikke verliefd op dat kind. Onze connectie is gewoon zo goed. Alles aan onze relatie is positief, er is geen gezeur. We kunnen samen op avontuur gaan of lekker niks doen op de bank met een zak chips erbij. Het is zo raar, maar alles klopt gewoon. De vibe is goed. Het is soms onwerkelijk hoe goed het gaat, daar kunnen we ons echt over verbazen.”

Beeld: Instagram

Laatste nieuws