Lotte van Leeuwen over vakantie met ex-vriend: ‘Het ging echt niet goed tussen ons’

Vlak na deze vakantie liep de relatie met haar ex-vriend op de klippen.

Lees ook

Lotte van Leeuwen is al een lange tijd niet meer samen met haar ex-vriend Rick Tania. In haar YouTube-video's heeft ze echter nooit onder stoelen of banken geschoven dat deze breuk een heftige periode met zich meebracht. In een nieuwe Q&A vertelt Lotte opnieuw over één van de gebeurtenissen met haar ex-lover.

Vreselijke vakantie

In haar nieuwste YouTube-video beantwoordt Lotte een aantal prangende vragen van haar volgers. Zo is één van haar volgers benieuwd naar de breuk tussen Lotte en haar ex-vriend. “Hoe was de laatste vakantie met je ex-vriend, aangezien het vlak daarna uit is gegaan?”, vraagt een nieuwsgierige volger.

“Nou, dat is eigenlijk niet heel lang geleden. Dit was mijn laatste vakantie sinds coronatijd”, begint Lotte. Al gauw laat ze weten dat dit een heuse horrorvakantie was. “We waren samen naar Curaçao gegaan. Dat was geen leuke vakantie, want het ging echt niet goed tussen ons (…) We hadden veel irritaties, en dat is heel erg jammer als je samen op vakantie gaat. Het was niet zo dat onze relatie door deze vakantie kapot is gegaan, dus het was niet de boosdoener, maar het werd er ook niet leuker op.”

Nieuwe liefde

De relatie van Lotte en haar ex-lover was vlak na deze vakantie echt voorbij. In een andere YouTube-video vertelde Lotte: “Hij was echt de ware voor mij. Zo voelde ik dat, maar hij had dat niet bij mij. Dat extra gevoel dat hij zocht in een relatie miste hij bij mij.”

Inmiddels gaat het goed met de YouTuber en staat ze zeker open voor de liefde. Zo vertelde ze onlangs: “Het is niet dat ik denk: ik wil nu een nieuwe relatie. Het is alleen niet dat ik nog een half jaar vrijgezel wil blijven. Ik ben echt een relatietype, en dus echt geen type wat heel lang alleen zal blijven, echt niet.”

https://youtube.com/watch?v=dCwJCPVWMwQ

Beeld: YouTube | Video: Lotte van Leeuwen

Laatste nieuws

Zie ook